Всеки пети руснак (19%) планира да спре да работи преди

...
Всеки пети руснак (19%) планира да спре да работи преди
Коментари Харесай

Всеки пети руснак планира да спре да работи преди пенсиониране

Всеки пети руснак (19%) възнамерява да спре да работи преди да навърши пенсионна възраст, оповестява изданието РБК, базирайки се на резултатите от изследване измежду 2261 служащи, съобщи организация Фокус.

В същото време малко по-малко от половината от интервюираните - 42% - настояват, че ще работят, до момента в който здравето им разрешава. Почти една трета - 30% - ще работят, до момента в който доближат пенсионна възраст. 6% от интервюираните възнамеряват да работят до 70-75 години.
 Русия отпуска пари за облекла и образователни принадлежности на деца до 7 година Русия отпуска пари за облекла и образователни принадлежности на деца до 7 година
Руското държавно управление работи по ограничения за обществена поддръжка, които могат да понижат на половина равнището на беднотия в Русия, съобщи председат...

Освен това повече от половината - 56% - не икономисват за годините, откакто прекратят трудовия си стаж. Сред тези, които икономисват, 17% имат спестовна сметка или депозит, 14% влагат в скъпи бумаги, 13% в недвижими парцели, 10% употребяват недържавни пенсионни фондове, 9% икономисват валута и 1% употребяват застраховка „ Живот “.

Най-често високопоставени мениджъри, ръководителите на строителната промишленост и юристите са загрижени за спестяванията при пенсиониране. Хората от специалностите със „ сини яки “ мислят за това най -малко - единствено 32% от тях икономисват пари за старостта си.

За всеки четвърти респондент (26%) пенсионирането е обвързвано със мощно понижаване на приходите и редуциране на разноските. Малко по-малко респонденти (20%) възнамеряват да живеят с облагата от пасивни вложения и да пътуват доста, 17% - да живеят с парите от отдаване чартърен на недвижими парцели, 3% - с издръжката от деца.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР