Всеки петък потребителите на приложението Yettel Bulgaria могат да опитат

...
Всеки петък потребителите на приложението Yettel Bulgaria могат да опитат
Коментари Харесай

Месец на Xiaomi и POCO в мобилното приложение Yettel и петъчната игра

Всеки петък потребителите на приложението Yettel Bulgaria могат да опитат шанса си в играта „ Петък с Yettel “ и да вземат участие в лотария за забавни награди. Само през юни участниците могат да завоюват незабавно отстъпки до 200 лв. за редица настоящи смарт телефони на Xiaomi и POCO, както и да се включат в огромната месечна лотария с доста атрактивни награди, част от богатото портфолио на производителя. В „ Петък с Yettel “ потребителите също по този начин имат опцията да завоюват и спомагателни пакети мегабайти.

Сред премиите са 200 лева отстъпка от цената в брой на моделите Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro, както и 150 лева отстъпка от цената на Xiaomi 11T, 100 лева отстъпка от цената на топ модела на Poco F3, 80 лева отстъпка от цената на Poco X3 Pro и други

Устройствата, отстъпката за които може да бъде извоювана, са най-актуалните на компанията сега. Разбира се, над всички са моделите от новата 12-а серия, които се оферират и с най-голямо понижение на крайната цена - 200 лева Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro са с топ флагмански характерности, в които се включва потреблението на нови камери, които разрешават на потребителите да вършат фотоси със студийно качество. Задвижва ги процесорът от последно потомство Snapdragon 8 Gen 1, основан по 4nm технология. Моделите разполагат с красивия AMOLED Dot Display с оценка A+ от DisplayMate поддръжка на TrueColor и тон SOUND BY Harmon Kardon, захранван от Dolby Atmos. Отличителна линия на двата апарата е и извънредно бързото зареждане - 67W при Xiaomi 12 и цели 120W при Xiaomi 12 Pro, които запълват батерията за минути.

Месецът на Xiaomi и POCO в „ Петък с Yettel “ ще обхване четирите петъчни дни през юни. Независимо от шанса си през другите седмици и дали са спечелили и са се възползвали от премия, всички, присъединили се в „ Петък с Yettel “, вземат участие автоматизирано в лотария за още вълнуващи устройства.

Сред тях са пречиствателят на въздух XIAOMI Mi Air Purifier Pro, както и почистващият робот Mi Robot Vacuum Mop 2 White. В края на месеца ще бъде изтеглена лотария, в която някой от участниците в „ Петък с Yettel “ ще завоюва и умния часовник Mi Watch S1 Active, както и лимитирания и мощен електрически Mi Scooter Pro 2 Mercedes-AMG F1, с който може би се придвижва Люис Хамилтън по пътя си към бокса на Формула 1.

Отстъпките са годни за закупуване на устройства с двугодишен абонамент на проект за мобилни услуги Тотал +, Тотал Макс или Тийн.

Не пропускайте опцията и този петък да се включите в играта. Повече информация за нейните условия можете да откриете.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР