Всеки път, когато се срещна с г-н Цацаров и когато

...
Всеки път, когато се срещна с г-н Цацаров и когато
Коментари Харесай

Еврокомисарят по правосъдие: Цацаров казва, че всичко е наред. Но фактите говорят друго

Всеки път, когато се срещна с господин Цацаров и когато имам опция да обсъдя с него работата на прокуратурата, той е доста безапелационен. И постоянно когато се срещам с него, оставам с усещането, че всичко в България е наред. След това виждам обстоятелствата, цифрите и резултатите - и у мен се появяват подозрения дали в действителност всичко е прелестно.

Това съобщи пред публицисти еврокомисарят по правораздаване Вера Йоурова след годишната министерска среща ЕС-Западни Балкани.

Всеки път, когато се срещна с господин Цацаров, му поисквам триумф и шанс да продължава с положителната работа и фактически да реализира действителни резултати, добави Йоурова.

Следващият мониторингов отчет за България ще " бъде обективен и справедлив ". Не може да се чака констатациите в него да бъдат смекчени поради идното българско председателство на Съвета на Европейски Съюз, изясни още еврокомисарят по правораздаване.

Не знам по кое време ще отпадне механизмът за съдействие и инспекция. Зависи от резултатите, сподели Вера Йоурова.

Тя напомни, че желанието на ръководителя на Европейска комисия е механизмът да се приключи и да се откри нов метод за работа и съдействие. Това решение обаче ще се " базира на необратимостта и устойчивостта на промените в България и Румъния. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР