Всеки път дизайнери и архитекти се стараят да удивят туристите,

...
Всеки път дизайнери и архитекти се стараят да удивят туристите,
Коментари Харесай

Мислите си, че това е хеликоптер, но жестоко бъркате! Погледнете втори път

Всеки път дизайнери и архитекти се стараят да удивят туристите, предлагайки им все по-креативни места за отмора. В Шотландия релативно наскоро бе открит мини хотел, който преди този момент е бил работещ … хеликоптер. Струва си да кажем, че има опашка от искащи да нощуват в машината.

Шотландският екип Mais Farm купува хеликоптера ZA127 Sea King от Кралския морски флот и го трансформира в автентичен мини хотел. Външността на машината претърпява напълно леки корекции – той е пребоядисан. Вътрешността обаче е преобразена.

Новият хотел-хеликоптер може да побере най-много 5 индивида. Това го прави подобаващ за фамилии или компания от другари. В него има едно двойно легло и три единични.

Както сами може да забележите, пространството не е огромно. В интериора преобладават светлите нюанси. В мини кухнята може да стоплите обяд или да приготвите закуска. Дървените рафтове прибавят непринуденост на дизайна.



В хеликоптера-хотел може да се нощува както през лятото, по този начин и през зимата. Всички стени са покрити с пълен пласт термоизолация.



В кабината на водача дизайнерите са решили да устроят сантиментален ъгъл. В средата има маса, а към нея са ситуирани две комфортни кресла.



От прозореца се открива прелестна панорама към заобикалящата природа.





Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР