Всеки отбор си поставя цел да надмине постиженията си от

...
Всеки отбор си поставя цел да надмине постиженията си от
Коментари Харесай

Тити Папазов: Целта е да надминем постигнатото миналия сезон

Всеки тим си слага цел да надмине достиженията си от миналия сезон. Това сподели старши треньорът на баскетболния първенец на България Левски Лукойл Константин Папазов преди днешната подготовка на отбора в зала " Универсиада ", която беше открита за медиите.
" Преди началото на сезона всеки тим си слага цел да надмине постигнатото предходната година. Ние взехме купата, само че не се печелили Купата на България в последните няколко години, както и Суперкупата ", сподели Папазов.
Днес " сините " демонстрираха играчите на отбора за новия сезон. Левски Лукойл направи впечатляваща селекция и в тима ще играят братята близнаци Деян и Калоян Иванови, Христо Захариев, Божидар Аврамов и Асен Великов, както и двама чужденци - американецът Патрик Рембърт и сърбинът Никола Маравич. В отбора са още Деян Карамфилов, Алекс Симеонов, Кръстан Кръстанов и Герасим Николов. Симеонов ще чака оферти от чужбина, само че в случай че не си откри отбор зад граница, ще остане при първенците.
" Герасим Николов тренира с нас от един месец. Преценихме, че може да бъде потребен за тима. Карамфилов остава сигурно. Алекс Симеонов има упоритости да играе в чужбина, само че сега тренира с нас. Следим за състезател на позиция 2-3. През идната седмица ще вземем решение. Привлякохме доста положителни български играчи. Селекцията е отворен развой. Съставът постоянно търпи корекции ", добави Папазов.
Левски Лукойл ще играе против Шяуляй (Литва) в първия квалификационен кръг на Шампионската лига по баскетбол за мъже. " Сините " са посетител в първия мач на 20 септември и хазаин на реванша два дни по-късно в София. Шампионите излиза против Рилски състезател в спор за Суперкупата на България на 8 септември в Ботевград.
" Целите в Европа са да отидем оптимално надалеч. Тежък чоп имаме в Шампионската лига, само че по-късно ще играе в шампионата за Купата на ФИБА-Европа. Не подценяваме и срещата за Суперкупата ", сподели още Папазов. " Сините " ще отпътуват на следващия ден сутринта за Македония, където ще изиграят две контроли с МЗТ Скопие, а през септември предстоят инспекции и с румънския Крайова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР