Всеки от зодиакалните знаци има общи черти на характера, с

...
Всеки от зодиакалните знаци има общи черти на характера, с
Коментари Харесай

Винаги умни и креативни: Това са 3-те най-интелигентни зодии

Всеки от зодиакалните знаци има общи черти на характера, с които се характеризират и обособените хора. Някои са по-мъдри, други са по-креативни и креативен настроени и така нататък Всички знаци имат своята просветеност, само че при някои зодии тя просто е по-силно развита.

Нека забележим кои са трите най-интелигентни зодии съгласно астролозите:

Скорпион

Скорпионите обичат да раздават обич, само че пък и доста обичат да научават всякакви неща. Те са любопитни по природа и това им качество несъмнено им носи доста изгоди – способени са по много тематики и непрекъснато се стремят да научават нови неща. 
Понякога обаче в устрема си да работят по-бързо, те взимат импулсивни решения, за които след това съжаляват и които ги дърпат обратно. Те имат ясна визия за себе си – чудесно знаят кои са неприятните и кои са положителните им страни. Хората ги ценят и почитат. Могат елементарно да основават нови другарства, стига да го пожелаят. Дори да наподобяват твърди и сурови, Скорпионите постоянно са доста наивни и биват излъчени и с разрушени сърца. Колкото и огромно его да имат, в случай че обстановката го изисква – ще се примирят.

Дева
 Тези зодии в никакъв случай няма да бъдат дружно Тези зодии в никакъв случай няма да бъдат дружно
Всеки желае да бъде благополучен. Звездите също го желаят, само че има зодии, които просто не са съвместими. Ето кои са те:Везни и РакРакът е споко...

Девите внасят светлина и положителна сила на всички места, където отидат. Те също са доста любопитни и непрекъснато се стремят да научават нови неща, само че единствено такива, които в действителност ще ги накарат да мислят и ще са им от изгода. Обичат игрите за мозъка. Интелигентността им не е обвързвана единствено с оценките в учебно заведение, а даже в противен случай – тя обгръща най-различни сфери като спектакъл, изкуство, кино, литература и така нататък Независимо в коя сфера ще реши да се развива, Девата ще се постарае да бъде най-хубава от всички. Иска всичко да е брилянтно и изпипано до последния подробност. За тях е неприемлива на половина свършената работа. Често подлагат на критика останалите за това. Освен в работен проект, Девата е перфекционист и в персоналните връзки – ще ви даде цялата си обич, с цел да се чувствате добре и обичани.

И последна, само че не на последно място, е зодия Водолей. Те са креативен настроени персони, извънредно изобретателни и идейни. Водолеите са бунтари и постоянно се открояват от тълпата. Не се отхвърлят от задачите и фантазиите си, влагат цялата сила и обич за реализирането им. Не се стопират пред нищо, непрекъснато се учат и надграждат. Приемат и преодоляват компликациите, по тази причина и са доста сполучливи и в персонален, и професионален проект. Като най-подходящи специалности за представителите на тази зодия са административните и политическите. Винаги намират нови решения за проблемите си и тази активност би помогнала доста в тези сфери. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР