Всеки от вас е причината да бъдем оптимисти, че София

...
Всеки от вас е причината да бъдем оптимисти, че София
Коментари Харесай

Васил Терзиев: София я чакат по-добри времена

„ Всеки от вас е повода да бъдем оптимисти, че София я чакат по-добри времена. Ще водим доста дейна битка с корупция, злоупотреби и клиентализъм. Ще работим за ползите на всички, ще бъда кмет на всички софиянци – и тези, които ме поддържаха и тези, които не ме “. 

Това сподели новият кмет на столицата Васил Терзиев пред публицисти.

„ Когато стартирахме акцията, обещахме няколко неща. Казахме, че ще се борим за кметското място – изпълнихме го. Казахме, че ще се борим за доста безапелационно посланичество измежду районните кметове – постигнахме го. Казахме, че ще се борим и за устойчиво посланичество в общинския съвет. Дори с всички дейни мероприятия и безобразия, които се сътвориха ние имаме колкото втория и третия, взети дружно общински съветници. Предстои по-трудното нещо - да потвърдим, че с изключение на да печелим избори, можем и да управляваме – почтено и транспарантно “, съобщи Васил Терзиев.

Сериозна част от гласоподавателите са дали своят вот с „ Не поддържам никого “

Терзиев даде обещание да работи за кардинално и транспарантно ръководство на столицата.

„ Без региони и хора „ втора употреба “, без дребни хора. Ние имаме вяра в хората с огромни фантазии и градът ще им дава опция да ги осъществят. Винаги ще се водим от няколко съществени правилото – постоянно общественият интерес да бъде над всичко, да въвличаме жителите и бизнеса в решенията, дейната връзка освен до изборите, само че и след тях, да водим сложните диалози и да не бягаме от тях, хората да повярват в общината, че тя пази интереса им и работи за тях “, добави новият кмет на София.

„ Промяната е мудна, само че от през днешния ден тя е необратим развой. Няма кмет, който от през днешния ден нататък да разчита на клиенталистка поддръжка или феодална взаимозависимост, няма кътче, което оттук насетне да бъде обезпечено. Всеки кмет би трябвало да работи за хората, в случай че желае да остане на власт. Промяната е сложен развой, само че се случва “, сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

Случи се същинско политическо земетресение в България, сподели Борис Бонев от „ Спаси София “ 

„ След 18 години най-накрая столицата на страната ни ще се ръководи по нов, транспарантен, почтен, стимулиран и упорит метод. Това не е просто победа, а разгромна победа на досегашния модел “, съобщи Бонев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР