Всеки от нас си има своите недостатъци. Дори да изглеждаме

...
Всеки от нас си има своите недостатъци. Дори да изглеждаме
Коментари Харесай

Истинските недостатъци на зодиите

Всеки от нас си има своите дефекти. Дори да изглеждаме съвършени в личните си очи, това напълно не е по този начин. Ето какво споделят звездите по въпроса за всяка зодия:

Овен

За Овните споделят, че са измамници и лицемери, само че не са. Най-очевидният минус на тези хора е горещият им манталитет.

Телец

Много хора назовават ​​Телеца лаком. Това е най-правдивият минус от всичко, което се приписва на представителите на този знак.

Близнаци

По някаква причина доста хора споделят, че Близнаците са хора, които непрекъснато лъжат. Много по-често трансформират проектите си, без значение от другите. Основният им недостатък е егоизмът.

Рак

Всички назовават ​​Раците отмъстителни, само че това не е главният им минус. Думите им доста постоянно нараняват хората, само че това е истината. Вие решавате дали това е положително или неприятно.

Лъв

Всички назовават ​​Лъвовете манипулатори и тирани, само че това са измислици. Нямат време да играят непознати функции и да се преструват. Вместо това те са заети със личен бизнес. Те не знаят по какъв начин да дефинират целите.

Дева

Девите се считат от мнозина за прекомерно педантични. Редът, обаче, не значи непорочност. Редът е житейските правила и графици, открити от Девата. Те не могат да понасят живота с тези, които основават безпорядък към тях.

Везни

Мнозина смятат Везните за нерешителни и вятърничави. Това може да е правилно, само че не постоянно. Най-важният им минус, Везните до последно имат вяра, че всичко ще се оправи, даже и да не вършат нищо за това.

Скорпион

Скорпионите се смятат за ревностни и доста отмъстителни хора. Веднага откакто имат опция да припомнят на човек за грешката му, те го вършат неотложно.

Стрелец

Стрелецът в доста хороскопи е именуван надменен. Основният им минус е любовта им към операциите в връзките.

Козирог

Козирозите са инати, няма и грам фикция. Те даже не спорят с вас - те просто отстояват позициите си, тъй като им е по-лесно. Воденето на градивен разговор с Козирог от време на време е просто невероятно.

Водолей

Водолеите обичат да се вършат на другари и сродни души на други хора. Всъщност те в никакъв случай не се разкриват на 100 %. Водолеите са много ревностни, тъй че връзките с тях могат да бъдат сложни.

Риби

Повечето астролози упрекват Рибите в податливост към непрекъснати неистини, само че те не лъжат, а просто крият обстоятелствата, с цел да не наподобяват неприятни. Истинският минус на тези хора е, че те постоянно отсрочват и са мързеливи. Другите им дефекти се появяват доста по-рядко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР