Всеки от нас със сигурност може да разкаже странни, любопитни,

...
Всеки от нас със сигурност може да разкаже странни, любопитни,
Коментари Харесай

Отвличания, секс с духове, 4 зърна... Тези холивудски звезди имат повече от странни истории!

Всеки от нас сигурно може да опише странни, любопитни, неповторими истории, свързани с нас самите. 

Оказва се, че и международните звезди имат неедна такава история. Днес ви описваме точно тях!

Бенедикт Къмбърбач

В изявление той признава, че през 2005 година е бил похитен. Описва историята като най-травмиращата в живота си. " Пътувахме в Южна Африка. Беше студено, мрачно, усещах се извънредно. Изведнъж се спука предната гума. Излязохме да ясменим и внезапно се появиха шестима въоръжени ", споделя той пред Hollywood Reporter. Къмбърбач и приятелите му били отвлечени и се чудили дали това няма да бъдат последните им мигове. Но апашите ги пуснали, а през днешния ден артистът цени всеки момент повече отпреди.

Виж още: Epic bath guy: момчето по халат, което завладя обществените мрежи 

Линдзи Лоън

Животът на актрисата не е изпълнен с прелестни и щастливи моменти, а тази история единствено добавя заключението. През 2018 година тя влезе в новините с опит да отвлече дете емигрант. Тя отишла на детска площадка в Москва. " Кажи ми историята си и ще ти оказа помощ ", споделила тя на непозната жена. Въпросната жена станала и тръгнала да бяга дружно с децата си, само че Лоън тръгнала след тях. В последна сметка тя е упрекната в опит за похищение, а най-странното е, че всичко това се случва лайв в Instagram.

Хари Стайлс

 

Изпълнителят постоянно е бил секс знак, а около славата му се раждат някои легенди. Сред тях бе и този, че има четири зърна. В изявление обаче той признава, че това е самата истина. Лекари изясняват феномена с това, че при образуването на тялото някои кафези мигрират неправилно на разнообразни места. Затова има хора със зърна на врата, под мишниците, на корема.

Виж още: Най-смешните цитати от БГ ефира: Култови, неуместни и ненадейно вдъхновяващи!

Кейти Пери

Слава Богу нейната история не е чак толкоз рискова както на Бенедикт Къмбърбач да речем, само че тя има едно прекомерно необичайно занимание. Кейти Пери колекционира косми на известни хора. Така да вземем за пример има от Майли Сайръс и Тейлър Суифт.

Джейсън Стейтъм

Актьорът се е занимавал професионално със скокове във вода. Това като цяло би предполагало, че е добър плувец, само че не. Докато е снимал " Непобедимите 3 ", е бил на косъм от това да се удави. Става въпрос за сцена, в която е бил в голям камион. Неговите спирачки не работили и по този начин паднал в Черно море. Озовал се на дъното му, само че за благополучие се разминал единствено с тази вълнуваща история. 

Виж още: Къдрав мълет: Карди Би задава трендовете в прическите за лято 2021

Кеша

Позабравената певица преди време показа в изявление, че е имала луда сантиментална нощ с... дух! Призракът се появил изведнъг, почнал да ѝ приказва красиви думи и в последна сметка правили секс.

Изображение: https://www.instagram.com/lindsaylohan/,  https://www.instagram.com/our4.nippledking/,  Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР