Всеки от нас понякога се нуждае от съвет от Вселената.

...
Всеки от нас понякога се нуждае от съвет от Вселената.
Коментари Харесай

Четири мъдри житейски урока за всеки астрологичен знак: Понякога е толкова трудно да се направи правилния избор

Всеки от нас от време на време се нуждае от съвет от Вселената. Понякога е толкоз мъчно да се направи верния избор или вярно да се дефинират целите. В такива моменти, ни е нужен витален опит, насъбран в продължение на доста години. Заради този опит, мнозина минават през доста трудности и компликации в живота. Мъдростта на по-старото потомство е доста значима за нас, защото тя ни носи витални уроци – най-ценните познания. Невъзможно е да се съобщи цялата мъдрост на Вселената, мнозина се мъчат да я реализиран цялостен живот! Затова през днешния ден ви предлагаме четири витални урока за всеки знак от зодиака:

Овен
Животът – е това, което имаме в този момент. Ние постоянно сме в очакване на невероятните неща, които ще се случат в бъдеще, само че забравяме, че животът се случва тук и в този момент. Научете се да живеете за момента и престанете да се надявате на илюзорното бъдеще. Страхът е заблуда. Повечето от нещата, от които се опасяваме, в никакъв случай няма да се случат. Но даже и в случай че те се появят, постоянно не са толкоз неприятни, колкото си мислим. За доста от нас да се опасяват – това е най-лошото нещо, което може да им се случи. Реалността не е толкоз ужасна. Най-важното нещо в живота са обичаните хора. Винаги ги поставяйте преди всичко. Те са по-важни от вашата работа, занимание, компютър. Ценете ги, тъй като са целия ви живот. Само поради това, че ги има. Не си коства да вършиме задължения. Изкарвайте пари съгласно опциите си. Живейте свободно. Дълговете няма да ви разрешат да извършите това.

Телец
Вашите деца – това не сте вие. Вие сте единствено приносителят, който доставя на света деца и се грижи за тях, до момента в който те не могат да го вършат сами. Обучавайте ги, обичайте ги, подкрепяйте ги, само че не ги променяйте. Всяко дете е неповторимо и би трябвало да живее своя живот. Вещите единствено събират прахуляк. Времето и парите, които харчите за движимости, ще ви погубят. Колкото по-малко неща имате, толкоз повече свободни ще бъдете. Купувайте рационално. А какъв брой постоянно се забавлявате? Животът е къс и би трябвало да му се наслаждавате. Спрете да се тревожите за това, какво мислят другите! Грешките са нещо потребно. Ние постоянно се опитваме да избегнем грешките, забравяйки, че точно те ни водят до триумфа. Бъдете подготвени да вършиме неточности и да се учите от тях.

Рак
Уязвимостта лекува. Бъдете открити, същински и уязвими – това е ужасно. Това разрешава на хората към вас да ви се доверяват и да споделят с вас своите страсти, а и вие да споделяте вашите. Позьорството построява стена. Създаването на различен облик, за да впечатлите някого – ще ви изиграе неприятна смешка. Това отблъсква хората. Спортът е мощ. Спортуването би трябвало да стане част от метода ви на живот. Това ви прави по-силни физически, умствено и прочувствено. Той също по този начин усъвършенства здравето и външния тип. Спортът е лек за всички заболявания. Обидата предизвиква болежка. Освободете се от нея. Друг верен път няма.

Близнаци
Приятелството изисква внимание. Пазете другарство като цвете. То ще ви се отплати. Опитът е преди всичко. Ако не можете да решите дали да купите диван или да отидете на екскурзия – постоянно избирайте второто. Радостта и позитивните мемоари са доста по-ярки от материалните неща Забравете гнева. Успокоението идва след няколко минути. А следствията от гнева може да траят доста по-дълго. Вслушвайте се в страстите си и когато усетите, че се надига гнева, направете крачка в противоположна посока. Спомнете си за положителното. Малко добрина може да направи чудеса с хората към вас. И това изисква от вас напълно малко изпитание. Практикувайте това всеки ден. Възрастта – това е единствено число. Когато сте на 20 години, смятате, че на 50 – ще е призрачен сън. Но когато сте на 50, се чувствате като на 30. Вашата възраст не би трябвало да дефинира отношението ви към живота. Не позволявайте на цифрите да унищожават сегашното ви.

Лъв
Страстта прави живота по-добър. Когато си намерите занятие, по което да си загубите мозъка, всеки ден се трансформира в подарък. Ако не сте намерили своята пристрастеност, си поставете за цел да го извършите. Пътуването дава опит и уголемява съзнанието. Пътешествията ви вършат по-интересни, по-мъдри и по-добри. Те ни учат да поддържаме връзка с хората, да се срещнем с техните привички и просвета. Не постоянно сме прави. Ние мислим, че знаем отговора на всеки въпрос, само че това не е по този начин. Винаги се намира някой по-умен от вас и вашите отговори не постоянно са правилни. Имайте това поради. И това ще мине. Без значение какво се случва в живота ви, то ще премине. Времето лекува, а нещата се трансформират.

Дева

Вие определяте ориста си. Животът е отегчителен без цел. Решете какво е значимо за вас и изградете живота си към това. Рискувайте! За да измененията живота си, би трябвало да поемате опасности. Промяната е постоянно за положително. Животът се трансформира и не би трябвало да му се противопоставяте. Не се опасявайте от измененията, плувайте по течението и възприемайте живота като премеждие. Мислите са нереални. Всеки ден през главата ви минават хиляди мисли. Много от тях – негативни и плашещи. Не им вярвайте. Това са просто единствено мисли, които няма да се трансфорат в действителност, в случай че не им помогнете това да се случи.

Везни
Не можете да контролирате другите. Искаме хората към нас да се държат по този начин, както на нас ни се желае. Но истината е, че не можем да променим другите. Уважавайте уникалността и независимостта на всеки човек. Вашето тяло е храм. Всеки от нас има нещо, което ненавижда в тялото си. Но тялото ни – това е единственото нещо, което ни принадлежи. Отнасяйте се с почитание и се грижете за него. Докосването лекува. Докосването има доста позитивни свойства. То води до естествена сърдечна активност, възстановяване на настроението и облекчение на напрежението. Това е подарък, който би трябвало да се споделя. Ще се справите! Без значение каква обстановка е зародила в главата ви. Истината е, че можете да се справите. Вие сте доста по-силни и по-мъдри, в сравнение с мислите. Ще преминете през това и ще оцелеете.

Скорпион
Благодарността прави хората по-щастливи. Без значение към кого е ориентирана благодарността. Не забравяйте да благодарите на хората за всичко, което вършат за вас. Слушайте интуицията си. Вашите причини са значими, само че интуицията – това е вашата суперсила. Тя се опира на житейския ви опит, с цел да откри отговор на всеки въпрос. Понякога това се случва непринудено и по тази причина е по-добре да се вслушвате в нея. Мислете първо за себе си. Не бъдете егоисти, само че не забравяйте, че най-важният човек – това сте вие. Да бъдеш почтен със себе си – това е независимост. Самозаблудата е самозаслепяване.

Стрелец
Идеалите са скучни. Перфекционизмът ще направи живота ви отегчителен. Нашите разлики, особености, уплахи и дефекти са това, което ни прави неповторими. Имайте това поради. Намерете задачата в живота си. Направете всичко допустимо да я намерите. Малките неща също са значими. Всички ние сме в очакване на огромни победи и достижения, забравяйки, че те са формирани от дребни, а от време на време даже незабележими стъпки. Ценете тези стъпки. Учете. Винаги. Старайте се всеки ден да научавате нещо ново за разнообразни неща. Ученето поддържа мозъка в добра форма, даже и в зрелост.

Козирог
Стареенето е неизбежно. Телата ни остаряват, а ние не можем да спрем този развой. Най-добрият метод да забавите стареенето е да се радвате на живота и да живеете пълноценно всеки ден. Бракът трансформира хората. Човекът, с който сте свързали живота си ще се промени с времето. Но вие също! Не позволявайте тази смяна да ви изненада. Тревогата е безсмислена. Същността на паниката е такава, че тя в никакъв случай няма да се случи. Тревожността се отключва в мозъка, а вие просто не можете да се справите със обстановката. Затова се научете да се справяте с тревогата и се опитвайте да се отървете от нея. Излекувайте раните си. Не позволявайте на раните от предишното да се отразяват на настоящия ви живот. Не се преструвайте, че те не значат нищо. Намерете помощ от околните или тези, които са професионално ангажирани с лекуването на прочувствени контузии.

Водолей
Колкото по-семпло, толкоз по-добре. Животът е цялостен с компликации, неразбория и отговорности, които го вършат по-лош. Простичкият живот дава опция за наслада и обичани занимания. Вършете си работата съвършено. Ако желаете да постигнете нещо в живота, би трябвало да поработите. Разбира се, има и редки изключения, само че не разчитайте на тях. Доверете се на себе си. Никога не е прекомерно късно. Късно – това е просто опрощение, с цел да не опитате. Да постигнете задачите си е допустимо, без значение от възрастта. Движението лекува депресията. Всяко деяние е лек за безпокойствие, тъга и тревога. Спрете да мислите и направете нещо.

Риби
Правете каквото желаете. Бъдете дейни. Не чакайте животът да ви подмятна кокал. Може да не ви хареса неговия усет. Освободете се от предразсъдъците. Не бъдете заслепени от мненията или убежденията на обществото. Бъдете отворени за всевъзможни благоприятни условия или хрумвания. Ще останете сюрпризирани какъв брой доста благоприятни условия дава животът. Думите имат смисъл. Помислете, преди да кажете нещо. Не използвайте думите, с цел да обидите някого. Когато извършите това, няма връщане обратно. Живейте всеки ден. Когато станете на 90, какъв брой дни ви остават? Живейте и ценете всеки един от тях.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР