Всеки от нас поне веднъж в живота си е изричал

...
Всеки от нас поне веднъж в живота си е изричал
Коментари Харесай

Истината не ги устройва: Най-изпечените лъжци са от тези зод...

Всеки от нас най-малко един път в живота си е изричал неистина, само че представителите на тези 3 зодии са непоправими лъжци. За тях лъжата е метод на живот и не минава и ден, в който да не излъжат, предизвестяват от " Актуално ".

Близнаци
 
 Близнаците постоянно вършат положително първо усещане за себе си. Те наподобяват почтени, откровени и доста открити хора. Но в реалност са склонни да преувеличават своите заслуги и да приписват несъществуващи позитивни качества на характера си. Може би по тази причина би трябвало постоянно да сменят работата си - сътрудниците им в последна сметка схващат с кого си имат работа и отхвърлят другарски връзки с тях.

Рак

Раците също желаят да наподобяват пред другите като по-значими фигури, в сравнение с са в реалност. Затова употребяват всички средства в гонене на любовта и уважението на другите. Представителите на този знак всекидневно си служат с неистини.

Лъв
 
Лъвовете са надарени с гения на артист. Те могат елементарно да трансформират образа и настроението си. Вярно е, че не всеки, който един път стартира да се съмнява в Лъва, съумява да разобличи лъжата му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР