Всеки от нас може да вижда света по свой уникален

...
Всеки от нас може да вижда света по свой уникален
Коментари Харесай

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Всеки от нас може да вижда света по собствен неповторим метод. За някои това е прелестно и положително място. Те виждат позитивното на всички места, където насочат погледа си и са с висок коефициент на емпатия. Преживяват скръбта на другите като че ли е тяхна лична. За тях не е задоволително самите те да построят живота си по прекрасен метод, а желаят да оказват помощ и на другите. Те са от вида хора, които са състрадателни. Осъзнават също, че има доста хора, които не са имали техния шанс и живеят оскъдно, с проблеми и в невъзможност. Не всички от тях имат вяра в даването на лепта на хората, които просят за нея. Има обаче способи, по които се надяват да повлияят на живота на останалите към по-добро.

Вижте някои зодии, които целеустремено са се заели да трансфорат света в по-добро място и да оказват помощ на нуждаещите се.

Телец

Телецът не може да подмине малко дете или възрастен човек, който има потребност от помощ. Това може да стане, когато кара към работа или отива да види приятеля си да вземем за пример.  Въпреки че не всеки път предлага пари, нежното сърце на този земен знак крещи от съчувствие. Затова съвсем постоянно той оставя небрежно купена храна за хората, които се нуждаят от нея. Телците постоянно биха подали ръка на някого, който има потребност от помощ да пресече улицата или в случай че е останал без заслон в дъжда. Тези хора ненавиждат да виждат хора в невъзможност. За тях не всеки път финансовата помощ е най- нужна. Ценното е да видят, че са дали най-малко малко благополучие за някой, който е привикнал да бъде печален. Те знаят, че просто животът е бил неблагоразположен към него и по тази причина желаят най-малко за ден да създадат света за него по-добро място.

 

Рак

Съчувствието на Раците се вижда най-добре в метода, по който работят за благосъстоянието на животните. Този сензитивен воден знак има вяра в това да приказва за тези, които са без глас. Въпреки че страданието на хората от време на време може да остане неусетно от тях, те не могат да отрекат болката на животинче. Ракът може оказва помощ на ранени създания да получат здравна помощ или да разнася храна на гладуващи улични кучета. При всички случаи състраданието на Рака е именито. За тях животните могат да дадат доста повече обич, в сравнение с един човек. Те виждат в очите на кучето или котката, които са на открито в студа нещо особено, което не може да бъде подминато. Те знаят, че когато оказват помощ на някое животинче, ще получат безусловната му обич. За страдание те са уверени, че при хората не всеки път е по този начин. Именно поради това се концентрират върху животните.

Риби

Друга зодия, която мисли за другите доста повече, в сравнение с те за себе си, е Риби. Те имат вяра във философията „ научи човек да лови риба и той ще се храни за цялостен живот “. Така че, макар че не дават пари, те ще бъдат първите, които ще закупят домати от остаряла баба, която пробва да свърже двата края. Може да нямат голяма потребност от тях в този миг, само че го вършат, тъй като желаят да оказват помощ. Просто те ценят труда на другите. Също знаят какви старания поставят те, с цел да завоюват малко пари, с които да нахранят себе си и своите фамилии. Рибите постоянно не биха се възползвали от понижението в някой огромен магазин. Вместо това биха отишли непосредствено при производителя, тъй като знаят, че той е приключил най- доста работа за крайния артикул. Да, евентуално на мнозина това би им изглеждало необичайно, само че някои Риби в действителност го вършат. Тези хора желаят да създадат нещо хубаво за другите, само че в никакъв случай няма да парадират със своята постъпка. Рибите знаят, че няма по какъв начин сами да трансфорат света в по-добро, само че най-малко се пробват да дадат своя принос.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР