Всеки от нас иска да намери сродната си душа. Онзи

...
Всеки от нас иска да намери сродната си душа. Онзи
Коментари Харесай

Четири признака, че си открила сродната си душа

Всеки от нас желае да откри сродната си душа. Онзи специфичен човек, друг от всички останали, който ще се появи в живота ти и ще даде смисъл на всички любовни истории, които си чувала, само че са ти се коствали небивалица. Да намериш този човек от време на време е много сложна задача. А даже да намериш евентуален подобен, по какъв начин да разпознаеш, че точно той е Той?
Ето четири признака, които демонстрират, че индивидът, с който си, има капацитета да бъде твоят Единствен:
Пътувате еднообразно
Един от първите признаци, че една двойка има ярко бъдеще, е метода по който те пътешестват. За това, в случай че искаш да провериш това, организирай пътешестване. Според психолози, сполучливите двойки са тези, които имат синхрон при пътуванията си. Но, в случай че ти искаш да отидете в пет звезден спа курорт, а той на палатки до някой язовир, добре е да помислиш за качеството на връзката. Не, не би трябвало да го зарежеш на секундата, просто връзката ви може би ще има потребност от изключителни взаимни отстъпки, с цел да оцелее в бъдеще. Защото даже да ти се костват незначителни първоначално, тези разлики ще се проявят, когато пристигна време за по-сериозни решения, пазаруването на къща, да вземем за пример.
Имате си занимания, които и двамата обичате
Това е повече от ясно. Една от главните аргументи да сте дружно е, че има занимания, които на двама ви доставят наслаждение, а още по-голямо наслаждение ви доставя да ги вършиме дружно. Именно това време, което прекарвате дружно, ще заздрави връзката ви и ще я направи в действителност мощна.
Връзката има подобаващия баланс
Всяка връзка би трябвало да има своя баланс на силите, които идват от двете половини. Като ин и ян, вие би трябвало да се допълвате един различен, с цел да може връзката ви да бъде хармонична. Например, в случай че той е по-уравновесен и обран в страстите си, а ти си хипер прочувствена и действаш първосигнално, това е добър знак. Така силите ви ще балансират: той ще има доза страст в живота си, идваща от теб, а ти – оня, който те успокоява, когато страстите ти дойдат допълнително.
Той те кара да се чувстваш добре в кожата ти
Не инцидентно се споделя, че твоят мъж би трябвало да бъде най-големия ти почитател. Този, който те приема и обича такава, каквато си. Този който те поддържа и предизвиква да извадиш на показ най-хубавото от себе си. Този, за който си прелестна, даже когато ти самата не можеш да се понасяш. Този, който има вяра в теб, в силата и в фантазиите ти и е подготвен да ти помогне да ги осъществиш.
Ако Той е твоят човек, незабавно ще схванеш. Защото когато се появи, всичко ще си пристигна на мястото и тези четири признака просто ще бъдат отметнати без съмнение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР