Всеки от нас има в своето ежедневие хора, с които

...
Всеки от нас има в своето ежедневие хора, с които
Коментари Харесай

На кои зодии им е трудно да се разбират едни с други?

Всеки от нас има в своето всекидневие хора, с които се схваща по-трудно. Независимо дали е обвързвано с линия на характера, метод на поведение или даже нещо дребно като метода, по който този човек се смее. В зодиите също има обичайни противодействия на характери и може би тъкмо там се крие разковничето за това за какво някой не ви подхожда. 
Овен – Козирог
Овенът е емоционален, огнен и пряк. Козирогът е удобен, муден и твърдоглав. Двете  се сблъскват в мисленето си и в живеенето. Ако съумеят да балансират характерите си, ще извлекат най-хубавото един от различен.
Телец -  Близнаци
Телците са реалистични, обичащи комфорта, а Близнаците са бързи, преносими комуникатори. Говорят на разнообразни езици и им е мъчно да се схващат.
Близнаци – Скорпион
Скорпионите постоянно се пробват да се развиват, мислят интензивно със мощни страсти. Силно контрастира с чертите на Близнаците, които почитат най-вече общуването и разнообразието.
Рак – Водолей
Раците търсят непоклатимост, а Водолеите са бърза мълния от иновативност, креативност и разграничение. Раците реагират защитно и Водолеите се наскърбяват, че не ги почитат, че са разнообразни.
Лъв – Рак
Лъвовете са екстровертни, великодушни и топли, а Раците са интровертни, прочувствени и реактивни. Двете  се харесват и има химия сред тях, само че им е много мъчно да балансират чертите си.
Дева – Стрелец
Девите са сериозни, практични и насочени към детайлите, до момента в който Стрелците са мечтатели, с големи хрумвания и философии. Ако съумеят да се сработят в екип, ще бъдат непобедими, само че до тогава ще мине много време и наместване на разнообразни гледни точки.
Везни – Риби
Везните са обществени чаровници, които желаят да бъдат харесвани. Рибите вършат другари много елементарно, само че без да се интересуват дали са харесвани или не. Везните постоянно завиждат на Риби за лекотата и непукизма им, до момента в който Риби не схващат повърхността на Везните.
Скорпион – Овен
 Зодии, които ще утроят финансите си през септември 2020 Зодии, които ще утроят финансите си през септември 2020
През септември 2020 година Овенът би трябвало да бъде по-буден от нормално. Факт е, че в един миг парите ще отидат в ръцете му. Важно е, са...
Овните са директни, почтени и нетърпеливи. Скорпионите са резервирани и подозрителни личности. Скорпионите се нервират на детските Овни, Овните не харесват манипулативните Скорпиони.
Стрелец -  Телец
Стрелците са преносими, мечтатели, до момента в който Телците са практични и мудни. Двете  се почитат, тъй като не могат да вършат каквото другата зодия прави.
Козирог – Везни
Козирозите са целеустремени и упорити, Везните са обществени чаровници. Двете  не схващат мисленето на другата, само че в случай че следят, може да научат доста една от различен.
 Как преодоляват напрежението тези зодии (ЧАСТ II) Как преодоляват напрежението тези зодии (ЧАСТ II)
В натовареното всекидневие, малко или доста всеки един от нас е подложен на стрес и напрежение. Как другите зодии преодоляват напрежението,...
Водолей – Лъв
Водолеите мислят постоянно са човешкото богатство и природа, Лъвовете са великодушни към себе си и околните си. Двете  имат доста повече общо между тях, в сравнение с мислят.
Риби- Дева
Двете  са противоположни една на друга и каквато и липсва на едната, другата компенсира. Риби не харесват критичността и реалистичността на Девите, Девите не харесват разсеяността и несериозността на Риби.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР