Всеки от нас има своите навици, свързани с храненето, някои

...
Всеки от нас има своите навици, свързани с храненето, някои
Коментари Харесай

Забравете тези три навика и ще започнете да сваляте килограми скорострелно!

Всеки от нас има своите привички, свързани с храненето, някои от които са измежду дребните удоволствия в живота ни. Вероятно не можем да изядем банан без фъстъчено мало върху него или обядяваме по-късно денем. Макар тези съответно да не крият никакви опасности, други могат да осуетят напъните ни да свалим непотребното тегло. Диетологът Джесика Кордин от Ню Йорк споделя, че отслабването е като оркестър - всичко би трябвало да бъде на вярното място в точното време, предава tialoto.bg. От кои привички е добре да се откажем, в случай че желаеме да премахнем непотребните килограми?

1. Не пропущаме ежедневната чаша вино
Доказано е, че потреблението на малко количество вино е потребна за здравето, само че е потвърдено също по този начин (от практиката), че у дома наливаме много повече. Би трябвало една бутилка от 750 мл да ни стигне за 5 дни, в случай че пием единствено по една чаша всяка вечер.

2. Пропускаме хранения
Разбираемо е. Понякога е доста натоварено на работа и забравяме за обяда. Това обаче може съществено да навреди на напъните да отслабнем, най-много тъй като прегладняваме и преяждаме вечер.

3. Обичаме сметаната и захарта в кафето
Тези съставки вършат усета на кафето необикновен, или най-малко за някои хора, само че те също са във щета в битката с тежестта. Ако не можем да се откажем от тях напълно, да опитаме да понижим количеството им, защото лишава време, преди вкусовите рецептори да се приспособят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР