Всеки от нас има свои предци. Има няколко важни причини,

...
Всеки от нас има свои предци. Има няколко важни причини,
Коментари Харесай

5 причини да научите повече за вашите предци

Всеки от нас има свои предшественици. Има няколко значими аргументи, заради които би трябвало да знаете кои са били вашите предшественици преди доста епохи. Това ще ви помогне да съумеете в живота и да бъдете по-щастливи.

Тайните на рода крият доста забавни неща.



1. Можете да живеете по-дълго

Много заболявания се предават с гени и сила на рода. Например, в случай че разберете, че сте имали доста хора в фамилията си с респираторни проблеми, сигурно ще знаете, че е по-добре да не пушите. Същото важи и за други болести.

Случва се заболяванията да се демонстрират на всеки пет или даже 10 генерации. Тази тематика е извънредно значима, в случай че желаете да живеете пълностоен и дълъг живот.
 4-те зодии, които имат МРАЧНО минало 4-те зодии, които имат МРАЧНО минало
За някои зодии е немислимо да разкрият какво минало имат, в случай че желаят да имат бъдеще с сътрудникът им в любовта. За да разберете какво мра...

2. Ще можете да оцените силата и кармата на вашия тип.

Енергията на клана и неговата карма са тясно свързани. Например, в случай че в фамилията царува цялостен разпад, допустимо е това да е наказване за дейностите на по-възрастните предшественици, до които е съвсем невероятно да се стигне. Ще знаете, че неприятният шанс е следвал фамилията ви от епохи и ще търсите опция да го поправите.

Кармичните задължения от време на време могат да бъдат поправени с положителни каузи. По този метод ще зарадвате освен себе си, само че и децата си, внуците и правнуците.

3. Можете да намерите себе си в този живот

След като проучва фамилията си, някой може да разбере, че всички негови родственици са били заети в креативната област или, в противен случай, са били държавни чиновници. Ако някой от вашите далечни родственици беше благополучен и богат, занимавайки се да вземем за пример с просвета или продажби, тогава може би би трябвало да обърнете внимание и на тези области.
 Зодиите, които постоянно живеят в предишното Зодиите, които постоянно живеят в предишното
Когато нещо ни се случи, постоянно то оставя в нас спомен, който помним дълго време. Независимо дали става въпрос за прелестен или мъчителен т...

4. Можете да намерите отговори на въпроси

Нашите души обикалят. Когато умрем, ние избираме новия си живот въз основа на това какъв ще бъде той. Грубо казано, преди да стартираме живота, ние знаем тъкмо с какви проблеми би трябвало да се сблъскаме, какви проблеми би трябвало да разгадаем. Може би, в случай че анализирате живота на вашия прародител или прабаба, ще разберете към какво се е стремил този човек, какво е желал в края на живота си или в младостта си. Възможно е вашите цели да са свързани



5. Можете да намерите поддръжка

В антични времена се е считало, че предците не са си тръгнали без диря. Ако не изучавате тяхната история, тогава вашето семейство е податливо на давност. Губите връзка с него, губите неговата поддръжка. Експертите по биоенергия имат вяра, че нашите предшественици ни оказват помощ, като изпращат разнообразни знаци, които да ни оказват помощ да спечелим шанс. Ако не се интересувате от рода си, значи сте сами. Губите поддръжка и без нея от време на време може да бъде извънредно мъчно постигането на задачите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР