Всеки от нас има поне едно желание, за което копнее

...
Всеки от нас има поне едно желание, за което копнее
Коментари Харесай

Изберете си цвете и вижте кога ще се сбъдне ваше желание

Всеки от нас има най-малко едно предпочитание, за което копнее да му се сбъдне. Намислете си едно, което да е в рамките на действителността, изберете си цвете и вижте по кое време ще ви се сбъдне.

Лале

Ако вашият избор се е спрял на лалето, то знайте, че желанието ви ще се извърши. Просто бъдете търпеливи, дано нещата се подредят по точния метод. Не си коства да рискувате. Докато чакате нещата да се случват, се отдайте на действия, които са ви приятни.

Маргаритка

Желанието ви ще се сбъдне напълно скоро. Заслужавате го! Дори и минимум да го очаквате, знайте че нещата ще се случат. Така че, бъдете подготвени за приятни събития.

Лилаво цвете

Ако сте се спрели на това красиво цвете в лилавите нюанси, желанието ви ще се сбъдне по метода, по който сте желали. Очаква ви наслада, само че с цел да се реализира фантазията ви по-скоро споделете с другари и фамилията, с цел да ви окажат своята поддръжка.

Жълто лале

Сега не е най-хубавото време за осъществяване на желанията. На този стадий всяко полагане на старания, план, може да докара до разочароващи резултати. Ето за какво е по-добре да чакате малко по-благоприятно време.

Червено цвете

За страдание, желанието ви няма да се сбъдне напълно скоро, може би ще се наложи да изчакате няколко дни, а може би и седмици. Но по-късно ориста ще ви даде скъп подарък и ви чакат приятни страсти.

Калии

Не са изключени трудности по отношение на сбъдването на вашето предпочитание. Може би е добре да измененията метода си на мислене, с цел да преодолеете пречките по пътя си. Възможно е и да нямате потребност от това, което желаете, само че това ще разберете чак след време.

Детелина

Вашето предпочитание ще се сбъдне, в случай че положите старания. Времето си коства. Важно е да вярвате във вашите качества. Скоро ви чакат забавни вести.

Източник: az-jenata.bg

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР