Всеки от нас има любими цветове, които доминират както в

...
Всеки от нас има любими цветове, които доминират както в
Коментари Харесай

По дрехите посрещат: Как те възприемат околните според цвета, който носиш

Всеки от нас има обичани цветове, които преобладават както в интериора вкъщи, по този начин и в дрешника ни.

Но не всички осъзнават, че носенето на цветовете, които обичаме, в действителност може да окаже надълбоко влияние върху това по какъв начин се усещаме - и по какъв начин другите ни възприемат.

Много изследвания потвърждават, че другите цветове могат да повлияят на човешките страсти и държание . Затова, когато избираме по какъв начин да се облечем, можем да изпратим на близките сигнали и внушения за това по какъв начин би трябвало да ни възприемат.

За да придобиете повече надзор върху това каква линия от характера си желаете да разкриете в офиса, на публично събитие, на изявление за работа или по време на сантиментална среща , научете повече за логиката на психиката на цветовете и по какъв начин да ги сортираме, с цел да изградим верния облик в очите на близките:
 Какво разкрива обичаният ти цвят за облекла за твоя темперамент?  Какво разкрива обичаният ти цвят за облекла за твоя темперамент?  Какво разкрива обичаният ти цвят за облекла за твоя темперамент?  Какво разкрива обичаният ти цвят за облекла за твоя темперамент?

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР