Всеки от нас има душа, която помага да се свържете

...
Всеки от нас има душа, която помага да се свържете
Коментари Харесай

Ако изпитвате тези 12 симптома, значи преживявате духовно пробуждане

Всеки от нас има душа, която оказва помощ да се свържете с висшите сили и да получите поддръжка от тях. Много хора са в положение на нравствен сън, само че постоянно се случва да се разсънят. Експертите обясниха какво значи това и какви са признаците на пробуждането.

Понякога доста от нас се губят в живота. От друга страна, има интервали, когато сме на ръба на откритието. Не се опасявайте от пробуждането, тъй като това е директен път към себепознанието и щастието.
 image2_16x9.png Сезонът на Близнаците е трогателен, деятелен и изпълнен с нови прекарвания: какво да чака всяка зодия На фокус
Какво е духовно събуждане

Духовното развиване е развой на себепознание, развиване на мозъка, тялото, душата. Духовното събуждане е началото или продължението на преплитането на вашето тяло и вътрешно Аз.

Пробуждането може да се случи автоматизирано, съзнателно, инцидентно. Това може да бъде еволюционен и доста муден развой, или пък доста бърз и временен. Има признаци, че това ви се случва в този момент!

Ето кои са 12-те признака:
 12 признака, че преминавате през духовно събуждане  12 признака, че преминавате през духовно събуждане  12 признака, че преминавате през духовно събуждане  12 признака, че преминавате през духовно събуждане
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР