Всеки от нас е ходил на интервю за работа и

...
Всеки от нас е ходил на интервю за работа и
Коментари Харесай

Ако бяхте животно, какво щяхте да бъдете - най-добрите 10 отговора при интервю за работа

Всеки от нас е ходил на изявление за работа и се е сблъсквал с какви ли не въпроси. По някое време може да чуете въпрос, който никой не ви е задавал до момента. Има един въпрос, който нормално изненадва хората, когато се явяват на изявление. Това е въпросът " Ако бяхте животно, какво щяхте да бъдете? "
Не е неприятно да сте подготвени авансово с сходен вид отговори, само че това няма по какъв начин да стане. Добре е да дадете неповторим отговор и да мислите ексцентрично, само че никога не се правете на прекомерно истински. Обмислете за какво са ви задали сходен въпрос. Ако ви питат подобен вид въпрос, бъдещите ви работодатели ви предизвикат и може би желаят да ви откажат от работата. Те ви подлагат на напън. Вероятно тъй като такава ще е част от работата ви. Има няколко насоки, над които би трябвало помислите преди да отговорите на сходен въпрос.
- Помислете какъв е видът на работа, която ви предлагат;
- Трябва да се обосновете за какво сте избрали тъкмо това животно;
- Мислете изобретателно и ексцентрично, само че направете връзка сред животното и работната позиция;
- Не се концентрирайте върху това, за какво обичате това животно;
- Назовете няколко черти на животното, които се отнасят и за вас.
- Дайте по-прост отговор.
- Не изтъквайте отрицателните характерности на животното;
- Не избирайте животно, което ще остави неприятно усещане за вас на интервюиращия ви. Пример - безделник.
- В никакъв случай не се измъквайте, като кажете, че вие сте човек и не бихте желали да бъдете никакво животно.
Сега ще видите какви би трябвало да са най-хубавите 10 разнообразни отговора на паметния въпрос " Ако бяхте животно, какво щяхте да бъдете? "
1. " Бих желал да съм куче, тъй като одобрявам да съм измежду други хора. Както кучето, по този начин и аз съм най-щастлив, когато се занимавам общественост от хора. "
Кучето най-вероятно ще бъде един най-често срещаните отговори на този въпрос. То може да бъде подобаващ отговор за съвсем всички работни позиции. Повечето хора мислят за кучетата като за най-хубавия другар на индивида, тъй че в случай че сте в положение да установите връзка сред куче и качествата, нужни за работата ви, тогава това е верният отговор.
2. " Бих желал да съм делфин, тъй като обичам да поддържам връзка с другите и да работя в екип. "
Делфините са извънредно интелигентни животни и обичат да играят. Делфинът също е известен отговор на този въпрос и работи изключително добре при изявленията за позиция, в която ще се изисква доста работа в екип. Делфинът обаче не е най-хубавият отговор, в случай че кандидатствате за водач или началник.
3. " Искам да бъда слон, тъй като те са мощни и могъщи водачи. Слоновете нормално остават в дребни групи, само че са извънредно лоялни към близките. "
 24 изумителни обстоятелства за животните, които ще ви накарат да се усмихнете 24 изумителни обстоятелства за животните, които ще ви накарат да се усмихнете
Животните са част от света ни и са не по-малко интелигентни и умни от нас. Просто те имат свои закони и способи за другарство, само че също так...
Слонът може да не наподобява като най-грациозното творение, само че сигурно има доста положителни качества. Когато се концентрирайте върху позитивните черти на животно, е елементарно да го свържете с работата, за която кандидатствате. Слонът е превъзходен отговор, тъй като те са известни със своята мощ, само че също по този начин са и мирни и мъдри животни.
4. " Конят е моят избор на животно, тъй като съм концентриран и мога да работя както независимо, по този начин и в екип. "
Конете са доста грациозни същества и избирането на кон за вашето животно е превъзходен метод да покажете, че сте работлив. Конете могат да работят добре сами или в група, по тази причина в случай че позицията ви изисква известна независима работа, този отговор е превъзходен метод да покажете, че сте гъвкави и способни да свършите работата по друг метод.
5. " Искам да съм октопод, тъй като мисля реформаторски и съм изобретателна персона. Интелигентността ми е измежду мощните ми страни "
Ако разчитате на просветеност, то октоподът в действителност е прелестен избор. Ако се изисква от вас детайлна и прецизна работа, това животно е подобаващото в тази ситуация. За IT позициите това е топ отговор.
 Какъв домакински любим сте съгласно ЗОДИЯТА си (Част 2) Какъв домакински любим сте съгласно ЗОДИЯТА си (Част 2)
Везни Канарчета Тази птица е прекомерно взискателна и грижите в развъждането й са прекомерно доста. Везните са хора, които рядко съумяваме...
6. „ Моят избор е жираф, тъй като съм деликатен към всичко, което следва в бъдеще. “
Жирафите са високи и виждат в далечината. Ако вие се оприличавате на жираф, това ще покаже, че вие ставате за търговци, тъй като виждате нещата в вероятност и мислите рационално и в бъдеще време.
7. " Искам да бъда маймуна, тъй като те са умни и могат да вземат решение проблеми "
Може да ви се коства чудноват избор, само че маймуната символизира работата в екип, обвързвана с нововъведенията. Тя се свързва с позитивни характерности и изпъква с подвижност и съобразителност.
8. " Предпочитам да съм бобър, тъй като те са работливи и всеотдайни към всичко "
 Какъв домакински любим сте съгласно ЗОДИЯТА си (Част 1) Какъв домакински любим сте съгласно ЗОДИЯТА си (Част 1)
Рядко попадаме на хора, които напълно намерено декларират, че не обичат животните. Те не са склонни в дома си да приютят куче или котка, за...
Бобърът ще покаже на бъдещия ви шеф, че в случай че зародят компликации, вие няма да се откажете, а ще довършите нещата до дъно, до момента в който разрешите казуса. Животното символизира отдаденост и предпочитание за работата, освен това прави всичко с обич и усърдие.
9. " Искам да бъда мишка, тъй като съм бърз и съобразителен и се ориентирам елементарно в множеството обстановки "
Не, вие не сте нежелателен клиент на дома. Мишката може да бъде открита на всички места, само че тя се приспособява съвършено към обкръжението на хората към нея.
10. " Искам да бъда орел, тъй като владея неповторима мощ и сръчност. Обръщам внимание на всичко към мен и обичам да бъда в лидерска позиция ".
Това е един от най-смелите отговори, които биха впечатлили всеки, който организира изявление за работа. Орлите са подобаващ отговор за независима лидерска позиция. Но не е добре да го давате, в случай че работата ви е на по-ниска позиция или би трябвало да работите в екип.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР