Всеки от нас е чувал поговорката, че кучето е най-добрият

...
Всеки от нас е чувал поговорката, че кучето е най-добрият
Коментари Харесай

Това куче стана сензация в Интернет за секунди! Вижте как привлича вниманието на собственика си! (ВИДЕО)

Всеки от нас е чувал поговорката, че кучето е най-хубавият другар на индивида. Съществуват безчет доказателства за това и никой не може да отхвърли, че кучетата и хората се схващат отлично. Разбира се, другите породи кучета, имат разнообразни характерности и особености. Има такива породи, които натъртват повече на отбраната и са невероятни пазачи. Именно посредством отбраната те демонстрират на стопаните си, че ги ценят и обичат. Има и такива кучета, които пък засвидетелстват любовта си като са неразделно до стопаните си от самото начало, когато това е допустимо.

Има кучета, които пък не демонстрират толкоз очевидно привързаността си, само че когато има необикновена обстановка или опасност, незабавно реагират по този начин, че да стане ясно на кого държат. Днес ви представяме едно забавно и занимателно видео, което несъмнено е образец за това, че кучетата и хората са неразделни.

Историята е доста занимателна.

Кучето, както се вижда на клипчето, е оставено в колата, като му е отворен прозорецът, с цел да може да влиза чист въздух. То би трябвало да изчака стопанката си, до момента в който тя напазарува в близкия магазин. Това, което става обаче, е напълно друго. На дамата се наложило незабавно да излезе от магазина, тъй като кучето й застава на шофьорската седалка и стартира да натиска клаксона, до момента в който тя не се връща при него. Насладете се на занимателната обстановка.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР