Всеки обича да печели малко допълнителни пари тук и там,

...
Всеки обича да печели малко допълнителни пари тук и там,
Коментари Харесай

Купувачът на Tesco печели £1000, след като забележи артикул, но хората не могат да се съгласят

Всеки обича да печели малко спомагателни пари тук и там, в случай че може, само че един човек го е издигнал до извънредно равнище - а някои не Не съм впечатлен от тактиката му.

Сам, който разгласява в TikTok като @samsjourney, разказва себе си като „ млад бизнесмен “ и е на път да завоюва милион паунда, употребявайки Amazon FBA, услуга онлайн продавачите могат да употребяват мястото, където Amazon се грижи за съхранението, пакетирането и изпращането на вашия артикул, който продавате. Но не всички са съгласни с методите му за печелене на пари, защото някои го подлагаха на критика, казвайки, че той е повода да „ не пазарят от Amazon “ заради повишени цени.

Той постоянно се снима по какъв начин отива в супермаркети, освобождава рафтовете от евтини артикули и се хвали каква облага ще може да направи, а почитателите го хвалят, че има „ страхотна бизнес глава “.

В един видеоклип той се появи по какъв начин купува пластмасови контейнери Sistema от 88p, които биха били идеални за обяд, като сподели, че ще ги продаде за £7 - пра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР