Всеки, наричащ себе си журналист е длъжен да отразява фактите,

...
Всеки, наричащ себе си журналист е длъжен да отразява фактите,
Коментари Харесай

Светослав Витков: Ще осъдя BIRD.bg за клевета, както осъдих медия на Пеевски

" Всеки, наричащ себе си публицист е задължен да отразява обстоятелствата, а не да клюки и изопачава истината, съгласно потребностите на поръчителите. Особено, когато става въпрос за проверяваща публицистика. Другото е жълта преса и платена журналистика. " Това написа в свое право на отговор Светослав Витков от " Глас национален ". Ето и цялостният текст на писмото му:

" В обявата си от 23 декември във фейсбук (препубликувана и в Actualno.com ) BIRD.bg, уебсайт, който назовава себе си “разследваща публицистика ”, съзнателно вменява изказване, че “Глас Народен е партия на Държавна сигурност ”, както и че “жената до мен е щерка на господин Аспарухов ”, нещо което с изключение на, че е чиста неистина и клюка, е и подсъдно съгласно българското законодателство.

Неведнъж личността ми и партия Глас Народен е ставала цел на платена и жълта публицистика.

Припомням, че осъдих преди години медия на Пеевски за клюка за “купен мерцедес от дотацията на Глас Народен ” и в този случай ще постъпя по същия метод.

Жалкото е, че зад опита за сериозното показване на уеб страницата BIRD.bg като проверяваща публицистика, стои следващата жълта медия, която има за цел да клюки и злепоставя нарочени персони и политически организации.

И тук е редно да се запитате кой олигарх стои зад този “сериозен ” уебсайт! "

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР