Всеки може да прави каквито иска проверки в държавата. За

...
Всеки може да прави каквито иска проверки в държавата. За
Коментари Харесай

Комитова: Бях шокирана, че „бедните“ депутати плащат по 0.60 ст. за кафе, а студентите по 1,50 лв.

Всеки може да прави каквито желае инспекции в страната. За 22-а година не знам какво се строи.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria някогашният длъжностен районен министър и народен представител от „ Български напредък “ Виолета Комитова във връзка настояването на ГЕРБ за инспекция на пътищата. За 21 година когато бях районен министър над 3000 обекта с национално и европейско финансиране не са били спирани.

Излезе информация, че е положен единствено 7 км асфалт. Защо пътните компании не стачкуват, не знам.

Авансовите заплащания по „ Хемус “ са теза, в която си пазят 1 милиарда авансово раздадени без позволение. Но видяхте, че някои от парите бяха открити в чували, други по други градежи. Значи не са били за градеж. Няма по какъв начин без позволение за градеж да купиш чакъла.

 
В Народното събрание аз, знаете за първи път сме там, бях доста шокирана. Още първия ден ме нарекоха евроатлантическа навалица. После всеки ден заявления в жанр монолог на една монахиня. Хора, които са управлявали над 10-15 години – светец до светец и аз грешницата заставам там и се чудя къде да се скрия. Аз най-грешната депутатка, плюс цинизма и обидите. Кафето 62 ст., отвън Народното събрание 3 лв., при студентите 1,5 лева, ние бедните депутати нямаме повече от 60 стотинки.
Всичко това довее до един безплоден парламент, който не уся да си свърши главната задача – да сформира държавно управление. Формулата за държавно управление е от три детайла – разговор, взаимоотношение и единодушие и съгласие. Партиите, техните водачи, не можаха да преодолеят егото си и егоизма си и по тази причина няма държавно управление.

Ще се кандидатирам, несъмнено, в случай че партията желае. Ние имаме вяра, че сме в Народно събрание, с цел да оказваме помощ на всички жители.

 
Няма да е огромна драма, в случай че ние не влезем в Народното събрание. Ще е драма, в случай че партиите не подхващат нов метод.
Ние нямаме червени линии, просто не бяхме канени на диалози. Ще приказваме в същия дух, да се спре омразата и персоналното его, да търсим общите тематики. Не мога да кажа към кого клоним, ние желаеме да сме консервативна партия, която пази националния интерес.

Половината парламент доста желае мир, не е нужно да го споделяме, другата половина доста желае да има война. Без значение кой ще е победител, ние ще забележим една разрушена Украйна и една Русия в 10-годишна криза. Нашият народен интерес е да защитим българските жители и бизнес от вредите, които тази война ни аргументи.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР