Всеки може да подкрепи своя фаворит до 24 октомври на

...
Всеки може да подкрепи своя фаворит до 24 октомври на
Коментари Харесай

Започна онлайн гласуването в деветото издание на ПРОМЯНАТА

Всеки може да поддържа своя любимец до 24 октомври на.

Онлайн гласуването в деветото издание на най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп – ПРОМЯНАТА, реализирана в партньорство с Reach for Change България,  днес (4 октомври) и ще продължи до 24 октомври.

Всеки искащ може да се запознае с концепциите на петимата обществени бизнесмени и да избере един от тях на. Тримата финалисти с най-вече гласове ще продължат в последния стадий на състезанието – среща с възрастното и детското жури на ПРОМЯНАТА, като ще се борят за огромната премия от 20 000 лева

В деветото издание на ПРОМЯНАТА финалистите, които ще се състезават за първото място, са:

Митко Христов от Академия “Атлантида “ – софтуерен инженер, програмист и основател на новаторската школа по спортна математика. Академия “Атлантида ” включва в обучителния си проект освен постигането на триумфи и печеленето на медали по математика, само че и развиването на прочувствената просветеност при децата. Митко има вяра в огромния капацитет на българските деца в региона на спортната математика и желае да доближи до регионите, където тази дисциплинираност е към момента по-слабо развита.

Божидар Балевски и Емил Бенов от Investclub Kids – преди по-малко от година експертите с бизнес и финансов профил вземат решение да основат онлайн платформа за финансова просветеност за деца от пети до дванадесети клас. Съдържанието в платформата ще е напълно анимирано и ще е съобразено с метода, по който децата и младежите възприемат най-лесно и налично нова информация. Целта на Божидар и Емил е всеки абитуриент, който излиза от междинното обучение, да може да вземе осведомено решение за значимите финансови въпроси, които ще срещне с влизането си в света на „ възрастните “.

Катерина Костадинова и Марио Митончев от MedicalSpace.org – младежите, отдадени на медицината, вземат решение да основат платформа за безвъзмездна подготовка по химия и биология за кандидат-студенти. Катерина е практикуващ парамедик към най-голямата незабавна болница в страната и доброволец по време на Коронавирус пандемията. Марио е изкушен от науката фармацевт в развиване. Заедно с експертен екип основават мястото, където всеки може да се приготви гратис самичък за кандидатстване в здравна компетентност в България. Екипът има вяра, че способените лекари на утрешния ден не би трябвало да бъдат ограничавани от финансовите усложнения на техните фамилии през днешния ден.

Нари Банкова и Елизабет Чешмеджиева от фондация “Радост за нашите деца ” – две вдъхновяващи дами активистки, които са се посветили да разпространят персоналната си идея – образование на деца с разнообразни усложнения в трудови умения, с цел да могат в бъдеще да работят и да получават заплата, вместо да разчитат само на обществени помощи. Нари е майка на четири деца, едно от които с диагноза детска церебрална парализа, а Елизабет – майка на момче със синдром на Аспрегер. Промяната за създателите на фондация “Радост за нашите деца ” е в заслужено и почтено място в обществото за младежите с дефицити в България.

Андрей Андреев от SportAnalytik България е посветил живота си на спорта, първо като играч, по-късно като управител и треньор. През годините осъзнава, че един от най-големите проблеми при децата и младежите е затлъстяването и ниската двигателна просвета. Със SportAnalytik България Андрей желае да помогне на децата да открият верния за тях спорт и да ги насърчи да водят здравословен метод на живот. Чрез девет лесни и занимателни физически теста, всяко дете може да открие своя присъщ състезателен гений и да го развие.

Тримата финалисти, събрали най-вече гласове в интервала на гласуването, ще продължат в идващия стадий на състезанието – среща с жури. То включва представители на Нова Броудкастинг Груп и Фондация Reach for Change, както и детско жури. Големият победител в ПРОМЯНАТА 2022 ще бъде определен на 1 ноември и ще получи безплатно финансиране в размер на 20 000 лева, другите двама финалисти от онлайн гласуването ще получат по 15 000 лева всеки, а останалите двама – по 5 000 лева

Всичките петима финалисти стават част от Инкубатора на ПРОМЯНАТА за интервал от шест месеца, в границите на които ще получат образования, съвещания от бизнес ментори, достъп до интернационалната мрежа от обществени бизнесмени на Reach for Change. Те ще получат и рекламна акция на стойност 30 000 лева в каналите на Нова Броудкастинг Груп, както и медийна поддръжка.

Финалистите бяха определени измежду общо 85 плана от цялата страна. Те минаха пет стадия на селекция и получиха утвърждение от чиновници на Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change, както и от специалисти от обществения и бизнес бранш.

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за девети път в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата и младежите в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 200 000 деца и младежи от цялата страна, а Нова Броудкастинг Груп влага над 190 000 лева в самодейността всяка година.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР