Всеки може да бие всеки, само ние не бием никой,

...
Всеки може да бие всеки, само ние не бием никой,
Коментари Харесай

Дъно сме, президент Михайлов и директор Гонзо! Срам и позор - последни на Балканите!

Всеки може да бие всеки, единствено ние не бием никой, сподели преди време един български национал, в стила на Валери Божинов. Снощи паднахме и от Черна гора. Паднахме си по табиет, само че този път доста идиотски - след пропусната дузпа и с човек повече на терена. Толкова сме слаби, че очевидно би трябвало да играем 11 на 9, с цел да стигнем до тъждество.

Мач на националите от дълго време не е никакво спортно събитие за почитателите. Те не се вълнуват изключително от по този начин наречените " лъвове ", които всеки мач са по-скоро мъркащи котета. На всички ни писна да гледаме загуби на " трикольорите ". Прави са футболните хора да подлагат на критика, остро освен това. Колкото и на шеф Георги Иванов да не му харесва. Гонзо в този момент е на заплата в БФС. Ако не беше, несъмнено и той щеше да подлага на критика. С всяко последващо изявление става все по-смешно, най-добре да спре да приказва и да не се излага.

Ние сме най-слабият народен тим на Балканите. Ние сме дъно, към този момент от ранга на Фарьорски острови, Малта и Андора. Едно футболно джудженце, което не може да надскочи ниския си растеж. Кои са виновниците? Естествено, че всички забъркани. Като се стартира от Борислав Михайлов и Йордан Лечков, като се мине през въпросния шеф Гонзо, през майстора на ракията, звездата с микрофона - Младен Кръстаич, и се стигне до другата " звезда " Кирил Десподов. Помня по какъв начин се подиграваше на Густаво Бусато, когато му вкара от дузпа. Вчера отново беше спокоен, доста тихичък, откакто изпусна от бялата точка. Десподов с компанията на терена, всеки мач с нови " клетници ", извикани от Кръстаич, ни карат да се срамим и лепват леке след леке на националния тим.

Дълги години си живеем със спомените от Съединени американски щати 94, още доста време ще е по този начин. Тогава станахме четвърти в света поради Боби и компания. Сега не може да сме даже четвърти в групата, още веднъж поради тях. На всички е ясно, че от дълго време е пристигнало време за смяна във футбола ни. Но те са се вкопчили в шефските места в БФС и не пускат кокала. Докато е по този начин, ще продължаваме да копаем дъното. Докато всякакви шефове и директорчета ни изясняват, че в действителност сме на прав път... Срам и срам!
 Коловати: Гонзо, неотложно си смени дилъра!
Коловати: Гонзо, неотложно си смени дилъра!

Присмя му се за думите, че сме на прав път
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР