Всеки месец между 20 000 и 27 000 регистрирани потребители

...
Всеки месец между 20 000 и 27 000 регистрирани потребители
Коментари Харесай

С безплатни SMS услуги ”Електрохолд продажби” осигурява на клиентите си удобство в сезона на отпуските

Всеки месец сред 20 000 и 27 000 регистрирани консуматори получават увещание за просрочени отговорности. Близо 1 000 клиенти избират ежемесечно да ревизират настоящите си сметки за електрическа енергия посредством SMS. Проверката се прави с малко известие с текст „ smetka “ на 170077 съгласно съответния тарифен проект на клиента.

Използването на тези услуги икономисва средства и неудобства на клиентите, изключително по време на летните отпуски, когато може да се пропусне срокът за заплащане на месечната фактура за електрическа енергия.

От 1 януари 2022 година досега са направени над 2 700 нови регистрации за SMS услуги. Близо 2 000 от тях са декларирани онлайн. Регистрацията за безплатните услуги се прави през портала за електронно обслужване на Електрохолд Продажби e-service.electrohold.bg посредством дипломиран електронен автограф или след еднократно посещаване до търговски център на Електрохолд, където се дават потребителско име и ключова дума.

Сред най-използваните електронни услуги са инспекция на сметка, актуализиране на бизнес данни, пререгистрация, регистрация на новоприсъединени обекти, оферта и контракт за свободен пазар, е-фактура и разсрочване на отговорности. Над 600 000 клиенти употребяват електронните услуги на компанията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР