Всеки мечтае за щастлива връзка, но не всеки е в

...
Всеки мечтае за щастлива връзка, но не всеки е в
Коментари Харесай

Науката казва: Пет доказани факта, които гарантират щастлива връзка

Всеки мечтае за щастлива връзка, само че не всеки е в положение да постави старания за богатството на сантименталните си връзки. Голяма част от връзките се разпадат, защото сътрудниците са честолюбиви и егоистични. Искат всичко на момента, а когато не го получат, приключват връзките си с лека ръка. И по този начин до идната връзка, в която старите настройки още веднъж саботират щастието. 
Как да се отървем от неправилните и отрови модели на държание? Проучвания на психолози разкриват 5 потвърдени обстоятелството, които би трябвало да са налице, с цел да е щастлива една връзка. 
 Използвайте тези 7 хитрости и мъжът непрекъснато ще мисли за вас Използвайте тези 7 хитрости и мъжът непрекъснато ще мисли за вас
Началото на връзката постоянно е обвързвано с обстоятелството, че и двата пола мислят постоянно за своите избраници. Има 7 хитрости, които карат мъжете да...
Добра връзка
За положителната и пълноценна връзка не се изисква единствено да говорите постоянно с половинката си, само че да я изслушвате деликатно и да я разбирате. В щастливите връзки хората имат открити връзки. Не се опасяват да заявят себе си, само че и не желаят да се постановат непременно. Умеят да вършат взаимни отстъпки и подреждат целите си добре. 
Контролирана ревнивост
Твърде мъчителната ревнивост е разрушителна за връзката. Когато сътрудниците си нямат доверие и се ревнуват, постоянно страдат. Такива връзки са доста токсични и не водят до нищо положително. Нормално е да изпитваме ревнивост по в миналото, само че не е обикновено непрестанно това да е тематиката за свадите с половинката ви. В щастливите връзки сътрудниците умеят да разпознават и управляват страстите, подбудени от безпочвена ревнивост. Не разрешават страховете им да ги заслепяват и управляват дейностите им. 
Споделяне на домакинските задания
 Топ 10: Мъжете, от които би трябвало да бягаш далеко Топ 10: Мъжете, от които би трябвало да бягаш далеко
Да променим колегата си по своите условия е невероятно. Затова е по-добре да не позволяваме до себе си най-тежките случаи. Ето го топ...
В положителните връзките участниците си споделят грижите за дома. Няма мъжка и женска работа. Всички, които живеят в жилището, поставят старания да го поддържат чисто и спретнато. Изследванията изрично сочат, че мъжете, които оказват помощ повече на съпругите си в къщната работа, са доста по-обичани и ценени от тези, които имат вяра, че грижата за дома и децата е ангажимент единствено на дамата. Първите получават доста повече деликатност и интимни милувки. 
Взаимна поддръжка
В щастливите връзки сътрудниците се поддържат, въодушевяват и подтикват взаимно. Те не се унижават или потискат. Всеки от тях се старае да извади най-хубавото от индивида до себе си, да подчертае неговите положителни качества и да го усъвършенства. В такива връзки липсват обиди, порицания и неприятни подготовка. Критиката е минимална и е поднесена по методичен метод, тъй че сътрудникът да се поучи,а не да се засегне.
Дипломатично решение на проблеми
Във всяка връзка има сложни моменти и напрежение. Но има нещо доста съществено, по което се разграничават щастливите и нещастните партньорства. При вторите проблемите се разискват с викове, закани, обиди. Които действително не водят до същинско решение, а до утежняване на климата вкъщи. От друга страна, при щастливите фамилии компликациите се дискутират със спокоен звук. Разговорът е ориентиран към търсене на решение, а не към обвинявания за това какво е станало.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР