Всеки мечтае за любов и за това да има надежден

...
Всеки мечтае за любов и за това да има надежден
Коментари Харесай

Модерните сватовници: Помощ за хората, които не успяват да срещнат половинката си

Всеки мечтае за обич и за това да има благонадежден сътрудник до себе си. За страдание обаче в днешния забързан свят, не всички съумяват да срещнат половинката си инцидентно. Тогава на помощ идват мачмейкърите – модерните сватовници. С какво тъкмо се занимават и по какъв начин протича процесът по запознаване на две сродни души в ефира на предаването „ Социална мрежа ” по описват Илиана Илиева, създател на организация за запознанства и психологът доктор Вера Ханшани.

В международен мащаб към 50% от хората нямат сътрудник . В множеството случаи това се дължи на обстоятелството, че т.нар сингъли не са обработили контузиите и дефицитите от детството или пък от предходни „ токсични ” връзки, споделя доктор Ханшани.

„ За да развиваме здравословни взаимоотношения би било добре да сме цели, а не половинки, които търсят половинката си ” , споделя психологът.

Илиана Илиева пък изясни, че в България битува неверното разбиране, че хората, които се обръщат за помощ към организации за запознанства , имат някакъв проблем.

„ Нашите членове са на възраст от 25 до 76 години . Всички те са осъзнали, че животът е по-красив, когато е споделен. Нашата цел е да даваме рекомендации, без да съдим никого за нищо. Когато погледнеш човек в профил, можеш по-добре да го прецениш. А по-късно, в случай че самите търсещи решат, може да погледнат вътре в себе си. Тогава осъзнават, че в действителност досега не са забелязвали някои неща ”, споделя Илиева.

Преди да реши да срещне двама души , екипът на организацията ги моли да попълнят подробна анкета. Тя съдържа въпроси по всевъзможни тематики: желанието да имат деца, каква желаят да бъде възрастовата граница с колегата им, какво обучение би трябвало да има тя/той, пушач ли, или не, приема ли домашни любимци, какви са заниманията и ползите му.

„ За страдание прекомерно доста хора подчертават върху външния тип. Неговото приоритизиране идва от комплекси, основани  още в детството ”, споделя доктор Ханшани.

Гаранция, че дадена двойка ще се влюби няма, даже доста от ползите и условията на мъжа и дамата да съответстват, твърди Илиева. Но акцентира, че нейният екип се радва на към 70% успеваемост при намирането на подобаващи за клиентите им сътрудници.

Целия диалог по тематиката гледайте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР