Всеки мечтае да открие човек, който никога няма да го

...
Всеки мечтае да открие човек, който никога няма да го
Коментари Харесай

Зодиите, които никога няма да ви предадат

Всеки мечтае да открие човек, който в никакъв случай няма да го съобщи.

Астролозите са безапелационни, че хората, които не са склонни на измяна, се познават по зодията.

Отношенията с тях се построяват на основата на доверие, схващане и почитание.

Представителите на най-верните зодии в никакъв случай няма да изневерят на своята половинка, даже в мислите си. Те са извънредно лоялни и към приятелите си. Ето кои са тези зодии.
 Двойките зодии, които мъчно биха могли да са другари задълго Двойките зодии, които мъчно биха могли да са другари задълго
Приятелството е скъпоценно камъче, което претърпява много провали, само че въпреки всичко остава крепко, когато хората се ценят и обичат същински...

Козирог

Един от тези знаци е Козирогът. Той приема всичко съществено и отговорно, обича реда и стабилността. Несериозните връзки не са част от проектите му. Ето за какво Козирогът може да бъде уединен дълго време и не вижда нищо неприятно в това.

Понякога той даже обича самотата. Всъщност през този интервал от живота си Козирогът стартира да схваща мислите си и да се занимава с планирането на бъдещето си.

Той има доста високи условия към половинката си. В момента, в който Козирогът направи своя избор, той в никакъв случай няма да посмее да изневери.

Представителите на този знак в никакъв случай не играят на два фронта. На пръв взор наподобяват студени и безразлични, само че в действителност обичат същински.
 4-те зодии, които постоянно са подготвени да ви защитят 4-те зодии, които постоянно са подготвени да ви защитят
Зодията значително дефинира чертите на характера ни. Всеки е с друга задача на земята и някои хора са облагодетелствани с прекр...

Дори и в случай че имат проблеми в фамилията си, те в никакъв случай няма да потърсят разтуха при различен човек.

Дева

Подобно на Козирога, Девата е доста виновна при избора на сътрудник и е в положение да отдели доста време и старания, с цел да откри подобаващия човек. Ето за какво измежду представителите на тази зодия има много ергени и неомъжени дами.

По предписание Девата се радва на вниманието на противоположния пол и постоянно се оказва заобиколена от обожатели. Тя не се интересува от краткосрочни връзки и къси романи. За нея това е загуба на време и старания.

При общуването си с противоположния пол Девата стартира постепенно да намалява условията си и в последна сметка свързва живота си с индивида, който постоянно би бил до нея. Представителите на тази зодия са доста виновни, грижовни и лоялни.
 Доброто и неприятното в другарството с другите зодии Доброто и неприятното в другарството с другите зодии
Да имаш един правилен другар е благосъстояние. За това ви предлагаме няколко съвета по какъв начин да си подберете правилни другари и да разграничават...

Ако в живота на Девата ненадейно се появи нова обич, тя първо ще приключи актуалната си връзка и едвам роба ще построи нова. Тя не би си разрешила изменничество, тъй като това ще я накара се почувства непоносимо.

Рак

Най-преданият и правилен човек е този, който е роден под съзвездието Рак. Не е загадка, че за него семейство и фамилните полезности постоянно са преди всичко. Ако обаче стартира да усеща, че половинката му към този момент не изпитва обич към него, тогава той ще стартира да гледа настрана.

Въпреки всичко Ракът в никакъв случай няма да посмее да изневери. Представителят на тази зодия е доста сетивен и уязвим, заради което постоянно се наскърбява от неналичието на внимание.

След известно време той идва на себе си и стартира да осъзнава, че фамилията е най-хубавото нещо, което му се е случило. Ракът счита измяната за най-срамната и подла постъпка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР