Всеки мечтае да бъде във връзка и да изживее своята

...
Всеки мечтае да бъде във връзка и да изживее своята
Коментари Харесай

Истории за изневяра, които ще ви накарат да се радвате, че сте сами

Всеки мечтае да бъде във връзка и да изживее своята огромна обич. Е, от време на време точно сбъдването на тази фантазия може да се трансформира в призрачен сън. В тази публикация ще представим някои истории от за ужасни изневери, които сигурно ще ви накарат да си отдъхнете за това, че сега нямате сътрудник. 
1. Един юноша споделя по какъв начин е излизал с едно момиче, само че в това време е станал доста добър другар с брат ѝ, тъй като бил до тях в сложен за фамилията миг. След две години връзка, братът на момичето споделил, че тя изневерява. Веднага по-късно момчето скъсало с нея, само че останало другар с брат ѝ.
 3-те зодии, на които им поставят рога 3-те зодии, на които им поставят рога
Някои връзки наподобяват съвършени, само че когато се вгледаш в детайлите, разбираш че доста неща не вървят като хората. Това са 3-те зодии, н...
2. Мъж споделя по какъв начин се е прибрал от командировка четири часа по-рано. Жена му трябвало още да бъде на работа, само че като се прибрал я видял да се целува гола с неин сътрудник. Веднага щом ме видя, той избяга, а тя се заключи в банята, споделя рогоносецът. Мъжът е стоял час на дивана и се чудил какво да прави, само че най-сетне излязъл от къщата, с цел да може брачната половинка му да излезе и да се облече.
3. Мъж споделя по какъв начин е бил в командировка, само че се прибрал ден по-рано и решил да изненада фамилията си. Негов другар го взел от летището и го оставил вкъщи. Когато влезнал, видял по какъв начин на дивана в хола жена му (вече бивша) се гушка с неин другар, а децата били в същата стая. Седмици по-късно двойката се разделила.
4. Мъж видял, че телефонът на жена му получил съобщение от номера на нейна другарка. Те били дружно в прилежащата стая и поради това той се учудил. Отворил известието единствено с цел да види фотография на гол мъж, който явно бил затулен в указателя с името на приятелката.
5. Мъж схванал с помощта на играта Pokemon GO, че жена му изневерява. Тя се оплакала, че приложението точи интернет данните ѝ, а в действителност е било Tinder, който тя интензивно употребила...
 5 невероятни истории за невярност 5 невероятни истории за невярност
В тази публикация ще ви представим няколко невероятни истории за невярност, които някои хора са изпитали на гърба си. Някои от случаите са н...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР