Всеки малък или среден бизнес се сблъсква с изграждането на

...
Всеки малък или среден бизнес се сблъсква с изграждането на
Коментари Харесай

CISCO MERAKI GO - просто супер и супер просто

Всеки дребен или междинен бизнес се сблъсква с построяването на качествена офис мрежа рано или късно. Въпреки че този аспект на бизнеса нерядко е подценяван, в един или различен миг с наемането на чиновници или увеличението на клиентите се стига  до проблеми, които могат да бъдат избегнати с потреблението на по-сериозни мрежови решения.

Мрежите обаче не са нещо, от което всеки схваща и което до този миг бе елементарно да се направи от човек с базови IT знания. Неприятните случаи, на които сме се натъквали, около нашата работа и всекидневие са доста. Мнозинството дребни компании, включително заведения, фамилни хотели, магазини и даже офиси, употребяват евтините решения на домашните рутери. Кратко по-късно се изненадват какъв брой постоянно работата им е възпрепятствана от нейното недобро действие на мрежата, слабият интернет или тоталната му загуба. Да не приказваме за сигурността.
От друга страна потреблението на професионални мрежови решения не е нещо, до което всеки може да прибегне, а и цената към този момент е напълно друга.
Три са главните проблеми, с които се сблъсква дребният и междинния бизнес при построяването на една качествена и добре работеща офис мрежа. Това преди всичко са сложността за инсталиране и ръководство, поддръжката и не на последно място – цената.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР