Всеки мъж трябва да има поне един парфюм в арсенала

...
Всеки мъж трябва да има поне един парфюм в арсенала
Коментари Харесай

Модерните мъжки парфюми на есен 2020


Всеки мъж би трябвало да има най-малко един парфюм в арсенала си. Все отново ароматът е най-силният афродизиак! Добре подбраният парфюм сигурно ще повдигне самочувствието ви. Ето и в кои е добре да инвестирате тази есен! 

Парфюми за мъже

В актуалния свят класните ухания са се трансформирали в част от облеклото ни. Страхотният мирис разрешава да се откроим измежду тълпата и прибавя доза убеденост. Нищо чудно, че благоуханните течности са мощен афродизиак, който не може да бъде подценен. Намерете артикул, който да добави имиджа ви и да подчертае вашата характерност, като тези тук: .

Един от най-популярните парфюми за мъже е Sauvage, създаден от фешън къща Dior през 2015 година. Самото име на продукта „ див “ дефинира за коя част от мъжкото съсловие е предопределен. Уханието на пипер, здравец и пачули, затворено в тъмносинята бутилка, е разкрива силата и смелостта.



Ако търсите нещо по-елегантно и съблазнително, не пропускайте да пробвате тоалетна вода Armani Code. Тя е композиция от прохлада и ориенталски подправки, в която кожата и тютюнът се съчетават с бергамот и лимон.

Има ли ароматът пол?

Унисекс парфюмите безусловно превзеха пазара. Какво съставляват те? Това са аромати, които са създадени по подобен метод, че да дават отговор на потребностите както на дамите, по този начин и на мъжете. Най-известните измежду тях са CK One, пуснат през 1994 година (!), Neroli Portofino от Том Форд от 2011 година и Mémoire d`une Odeur, създаден от Gucci през 2019 година



По-консервативните консуматори се придържат към максимата - флоралните нотки са непокътнати за дамската половина, до момента в който по-тежките са за господата. За благополучие времената се трансформират и модерното мислене обгръща и усещането ни за парфюмите. От този вид артикули можете да очаквате освежаващи цитрусови аромати с портокал, розмарин и жасмин, както и по-тежки композиции въз основата на сандалово дърво, кедър, мъх и кехлибар. Унисекс парфюмите събраха огромна група почитатели към себе си. Ще се присъедините ли към тях или ще изберете типичен мъжки парфюми? 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР