Всеки мъж кръшка. Това изглежда е всеобщото разбиране за мъжката

...
Всеки мъж кръшка. Това изглежда е всеобщото разбиране за мъжката
Коментари Харесай

Странните причини защо мъжете изневеряват

Всеки мъж кръшка. Това наподобява е всеобщото схващане за мъжката природа. Половинката ви се прибира късно вкъщи с думите „ Трябваше да работя “ или пък хващате колегата си да гледа бедрата на друга жена... всичко това ли приемате за невярност?
Да, мъжете изневеряват, само че не всички. Жените също го вършат. И аргументите не са, че не обичат половинката си. Странно, само че някои го вършат точно поради тази обич.

Ето и някои по-нестандартни аргументи за невярност:

1. Някои мамят, с цел да спасят брака си

Хората автоматизирано допускат, че мъжът изневерява, тъй като не е благополучен в брака си. Изследване на университета Рътджърс разкрива, че 56 % от неверниците настояват, че бракът им е благополучен. Даже са уверени, че не биха позволили нищо да заплаши брака им.

Повечето представители на мощния пол не могат да разрешат същинските проблеми във връзката си, по тази причина избират да задоволят нагона си на открито и да бъдат по-спокойни и толерантни вкъщи, откакто е имало къде да освободят напрежението.

2. Липсва им дисциплинираност, само че обичат съпругите си

Маменето няма нищо общо с любовта. И всичко общо с дисциплината. Не любовта подтиква желанието за плътска консумация, а очите и докосването. Трябва сериозна самодисциплина у мъжа, с цел да устои на изкушенията към него. Особено в случай че и те му подават сигнали.

3. Много мъже кръшкат, тъй като са полово дейни

Голям % от господата имат вяра, че до момента в който задоволяват съпругите си и ги вършат щастливи няма значение дали кръшкат или не, защото това тяхно държание е загадка и не заплашва брака им.

4. Свръхсексуалност

При някои желанието за секс е много огромно и техните половинки нерядко се оплакват или не могат да смогнат. Освен това мъжът не желае да се усеща уязвим и да дава власт на половинката си да употребява тази негова свръхсексуалност за свои цели, по тази причина си оказва помощ и в извънбрачното ложе.

5. Силна самонадеяност

Понякога те го вършат, единствено тъй като могат. И тъй като знаят, че партньорките им в тази ситуация са безсилни да създадат каквото и да било (най-често, тъй като са подвластни от мъжете си).

Източник: Tialoto.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР