Всеки лунен ден има своя специфична енергия, заряд, който оказва

...
Всеки лунен ден има своя специфична енергия, заряд, който оказва
Коментари Харесай

Специалните дни от лунния месец

Всеки лунен ден има своя характерна сила, заряд, който оказва голямо въздействие върху индивида, заради което започнахме да учим техните особености. Съобразявайки се с главните характерности на всеки лунен ден и въздействието върху плануваните от вас действия, както позитивни, по този начин и негативни, можете да опростите живота си.

От дните на лунния месец има такива, които постоянно съдържат сериозни моменти от лунния цикъл - фазови дни. В дните, когато една фаза се сменя от друга, се случват и сериозни събития: злополуки, обостряне на хронични болести, рискове, тествания и изкушения. Тези дни са 9-ти, 15-ти, 23-ти и 29-ти лунен ден и се назовават " демонски " дни. В тези дни тъмното начало на живота тържествува, предизвика хората, тества тяхната отбрана против силите на злото. По това време би трябвало да се въздържате от обмисляне на значими житейски събития и всевъзможни нови каузи.

В лунния месец съществуват и абсолютно благи, удобни дни, които носят светли сили, дават на хората поддръжка, помощ, мощ, филтриране или излекуване. Това са 6-ти, 7-ми, 12-ти, 16-ти, 24-ти, 28-ми лунни дни (при съществуване на 30-ти ден).

Пълният лунен месец включва 30 лунни дни; подобен месец се смята за съвършен, само че не всеки месец има толкоз дни. Човек, роден в подобен месец, ще бъде по-защитен в живота.

При повърхностен лунен месец, съдържащ 29 дни, всички „ демонски “ дни ще бъдат в действителност сатанински; през този месец хаосът притегля хората в своята орбита по-силно и победи. Това е триумфът на илюзиите и всепозволеността. 29-ият лунен ден в подобен месец е двойно демонски, носи на човек празнина от вътрешната страна и извънредно потапяне в илюзии във външния живот. От хората, родени в повърхностен месец, се изисква персонално да вземат участие в попълването на целостта и хармонията на света, защото са родени в по-малко хармонични условия. Такива хора се поддават по-лесно на обща суматоха и неприятна самодейност.

Повечето дни от лунния месец противоборстват положителното и злото. Лунният календар оказва помощ на човек да живее в този свят, предлагайки верните дейности и предупреждавайки какво ще бъде нездравословно или рисково.

Ако не пренебрегвате информацията, съдържаща се в лунния календар, а се научите да следвате на практика препоръки от там, можете доста да подобрите качеството на живота си.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР