Всеки кристал има уникална за него идентичност и енергия. По

...
Всеки кристал има уникална за него идентичност и енергия. По
Коментари Харесай

5 кристала, които ще привлекат много любов към вас!

Всеки кристал има неповторима за него еднаквост и сила. По същия метод, по който силата в кристалите може да бъде трансферирана в нашите чакри, с цел да лекува неразположения и болки, силите на избрани кристали могат да се употребяват за привличане на неща във Вселената - неща като обич, триумф и благосъстояние.

1. Розов кварц

Считайте това за „ повсеместен “ или „ привличащ нова обич “ камък. Носейки женската сила на съчувствие и мир, розовият кварц е най -популярният от кварцовото семейство. Традиционно именуван Камъкът на сърцето, той се употребява като любовен знак още от 600 година прочие Хр.

Нежен и подхранващ камък, това е този, който желаете, в случай че търсите безусловна обич в голям брой аспекти на живота си. Ако го носите покрай сърцето, като огърлица, той задейства сърдечната чакра и предизвиква любовта към вас самите, като излъчва и оказва помощ за привличането на външна обич. Това е превъзходен камък за започване на романси и навигиране в комплицираните усеща.



2. Зелен авантюрин

Зеленият авантюрин е камъкът, който би трябвало да търсите, в случай че желаете да измененията шанса си и да “смените чаршафите си ”, в случай че разбирате какво имам поради. Името му идва от италианския термин „ вентура “, което значи „ инцидентно “. Докато мнозина свързват розовото с обич, зеленото в действителност е по -точното показване на сърдечната чакра. Също систематизиран като камък „ триумф “ и „ благосъстояние “, този камък употребява силата си, с цел да впрегне триумфа в голям брой области на живота ви, в това число в спалнята.
 Сложете този камък у дома и привлечете купища пари! Сложете този камък у дома и привлечете купища пари!
Фън Шуй употребява разнообразни техники и предмети, с които да пази дома от негативност и неприятна сила и да притегля в него всички положителн...

3. Розов топаз

Смятан за „ първокласен камък “, топазът е златният стандарт за привличащите камъни. По-рядко от елементарния ви розов кварц, той провокира равнище на изисканост и благосъстояние - като качествата, които търсите на идната си среща.

Розовият топаз може да ви помогне да намерите същинската договорка и е по-полезен при намирането на същинска обич, която няма да е мимолетна или да изчезне с смяната на сезоните. По принцип това камъкът за “големи девойки “. Това е този, в който инвестирате, когато сте подготвени да станете съществени и да спрете да инвестирате във всички тези отрицателни хора, които сте привлекли.

4. Рубини

Камъкът на благородството, това е идеално за тези, които търсят постоянна романтика. Смята се, че рубините провокират чувство за мощ и убеденост у тези, които ги носят, което може би е повода това да е камък, който от дълго време сте виждали кралицата на Англия го носи неведнъж. За разлика от розовия кварц или зеления авантюрин, този камък не задейства сърдечната чакра, а кореновата - първата чакра, ситуирана в основата на гръбначния дирек.
 Столична община увери - ровът на Кристал се резервира Столична община увери - ровът на " Кристал " се резервира
Зеленият трап, който е една от присъщите черти на софийската градина " Кристал ", ще съществува и след ремонта на пространството, който...



5. Аметист

Кристалите на аметиста идват във величествени, успокояващи нюанси на лилаво, което ги прави „ мощен камък за поддържане на самочувствието “, съгласно лечебните специалисти от Tiny Rituals. Те прибавят, че аметистът е превъзходен драгоценен камък, който би трябвало да държите в близост, когато доверието ви се разклати.

„ С повече от щипка духовна мощ, Аметистът може да донесе мир и излекуване “, съгласно Tiny Rituals. „ Това е необикновен камък, към който да се обърнете, когато чувствате жестоката болежка от скорошна разлъка. “

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР