Всеки, който ни познава, ще потвърди как не спирах да

...
Всеки, който ни познава, ще потвърди как не спирах да
Коментари Харесай

Анита проговори за първи път за парите от Рачков

„ Всеки, който ни познава, ще удостовери по какъв начин не спирах да мърморя на Митко, че не изкарвам пари. Исках да си намеря работа. Никога не съм се чувствала добре от обстоятелството, че ми е давал пари. “

Това разкри някогашната половинка на Димитър Рачков – Анита Димитрова, в подкаст, в който разкрива цялата истина за връзката си с комика

. „ Дълго време се спекулираше с това, само че най-сетне пристигна време да разкрия истината. Не можех да заставам в безмълвие повече “, показа Анита по отношение на изповедта, която прави в NAYcast.

По думите й с Рачков са имали доста чиста и същинска обич, само че заради несходство в характерите след повече от 3 години взимат взаимното решение да се разделят.

„ Имаше няколко проблема, по които по този начин и не успяхме да стигнем до консенсус и да бъдем на едно мнение. Искахме разнообразни неща от живота и разбрахме, че към този момент не гледаме в една посока “, показа Анита, само че не пожела да конкретизира какви са били тези проблеми.

Още когато бяха дружно обаче техни близки разкриваха, че русокоската е желала дете, до момента в който Рачков изрично отказвал да има повече наследници.

Колкото до финансовата част, Анита разкрива, че се е чувствала неловко да взима пари от водещия. Тя обаче не можела да открие подобаващата работа за себе си и се налагало той да я устоя. Красавицата не прецизира за какви суми става въпрос, само че съдейки по стандарта на живот, който водеше, сигурно водещият се е изръсвал над 3 бона на месец, написа Intrigi.bg.

Това е нищо спрямо харчовете на новия й мъж Ник Стемпер по нея.

В подкаста Анита даже признава, че в един миг почнала да се кара на годеника си да спре да харчи толкоз доста пари по нея.

„ Предпочитам да ги вложим в бизнес или друго. Постоянно ми купува маркови облекла, бижута… “, хвали се Димитрова. Най-скъпият подарък от предприемача е годежният пръстен, който й подарява в края на предходната година – едвам няколко месеца откакто се срещат. Бърза ще бъде и сватбата – тъкмо след 3 дни на 11 април. Скорошната дата се наложила, с цел да може да се задвижат документите по кандидатстване за американска виза, цитира hotarena.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР