Всеки, който кандидатства за полицай, ще бъде изправен пред домашно

...
Всеки, който кандидатства за полицай, ще бъде изправен пред домашно
Коментари Харесай

Кандидатите за полиция са изправени пред домашни посещения при преразглеждане на набирането на персонал след убийството на Сара Еверард

Всеки, който кандидатства за служител на реда, ще бъде изправен пред домашно посещаване като част от преразглеждане на процеса на набиране след убийството на Сара Еверард от Уейн Кузенс.

По-строги инспекции ще бъдат употребявани в опит да се разбере по-добре мотивацията на претендента да се причисли към полицията, като членовете на фамилията и съквартирантите ще бъдат разпитани.

Кузънс, който е бил чиновник в столичната полиция, е отвлякъл 33-годишната в Лондон през март 2021 година, преди да я изнасили и убие. По-рано този месец разобличителен отчет на лейди Елиш Ангиолини откри, че минимум три сили са пропуснали шанса да спрат Couzens.

Ръководителят на следствието също предизвести, че без доста преразглеждане на полицейските практики няма „ нищо, което да спре различен Couzens, работещ на видно място “. Министерството на вътрешните работи, Съветът на началниците на националната полиция и Полицейският лицей обявиха през вчерашния ден, че ще одобряват всички нейни рекомендации.

Ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР