Всеки, който има банков депозит в твърда валута в Руската

...
Всеки, който има банков депозит в твърда валута в Руската
Коментари Харесай

Никола Янков: Предстои имплозия на руската икономика, банковата система ще се срине

" Всеки, който има банков депозит в твърда валута в Руската федерация към този момент ще може да го тегли единствено в рубли по курса на Руската централна банка. Всичко се трансформира с часове. Чейндж бюрата са затворени повече от седмица. Твърда валута няма за никого. Всички вносители би трябвало да продават 80% от постъпленията си в твърда валута на Централната банка по закрепен от нея курс, който е в пъти под курса на черно. В един миг ще стане имплозия на съветската стопанска система, банковата система ще се срине, както стана в България през 1996 - 1997 година. Цяло едно потомство руснаци ще изгуби спестяванията си в хиперинфлация ".

Това разяснява пред БНР Никола Янков, създател и притежател на " Експат Капитал ", някогашен зам.-министър на стопанската система и на превоза в държавното управление на Национална движение „Симеон Втори".

Той разясни, че поради отворената стопанска система на Русия следва рецесия в доставките на съществени артикули и първични материали.

" Китай се оказва може би единственият търговски сътрудник на руснаците, и то доколкото решат да го създадат. Днес излезе известие от американската администрация, че в случай че Китай се опита да помогне на Русия да заобикаля глобите, самичък ще попадне под такива. Китайците ще се опитат да избягнат сходен сюжет за себе си. Но Китай ще е главният консуматор на съветски артикули оттук насетне, " счита.

В предаването " 12+3 " Янков разяснява концепциите за конфискация на предприятията на компании, които са оповестили краткотрайното си евакуиране от съветския пазар.

" Това го видяхме във Венецуела преди години. Резултатът беше превръщането на страната в една от най-бедните в света, " изясни Янков.

По думите му западният либерален свят ще направи всичко допустимо в стопански проект да деградира способността на Русия да води война.

" В Европа инфлацията ще продължи. У нас тя може би ще е двойна на тази, която нашето държавно управление предвиждаше преди приемането на бюджета. Инфлацията ще е надалеч над 10%. Вероятно заради увеличение на цените на всички артикули и при липса на увеличението на приходите бързо и изпреварващо може да се стигне и до криза в международен мащаб, " предвижда Никола Янков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР