Всеки, който е нарушил закона, трябва да се знае. Така

...
Всеки, който е нарушил закона, трябва да се знае. Така
Коментари Харесай

Плевнелиев: Прокуратурата работи на високи обороти, чакахме го десетилетия

Всеки, който е нарушил закона, би трябвало да се знае. Така президентът Росен Плевнелиев (2012-2017) разяснява пред Нова тв оповестените данни за задържането на предприемача Васил Божков и за записите от СРС с диалози на президента Румен Радев.

„ Дълги години обвинявахме прокуратурата, че не е ефикасна, че не е дейна. Сега виждаме, че се работи на високи обороти. В продължение на десетилетия чакахме прокуратурата да стигне до високите равнища, до най-богатите българи, до олигарсите. Това стартира да се случва, това е положително желание. ”

„ За мен казусът е единствено един – откакто прокуратурата може да стигне до президента, когато има подозрение, че е нарушил закона, както и до най-богатия мъж, когато има подозрение, че е нарушил закона, това е добре, тъй като никой към този момент не е ваксиниран. Въпросът е дали прокуратурата ще стигне до всички, които не съблюдават закона ”, разяснява Плевнелиев.

„ Работи се на високи обороти, дадена е поръчка за деяние на всички вероятни фронтове. Необходими са резултати, само че би трябвало да се даде време ”, съобщи още Плевнелиев.

„ Моето терзание е до каква степен всички тези медийни акции са подплатени с доказателства, тъй че да има правдивост ”.

Според Плевнелиев обаче поръчката на прокуратурата, че може да работи на тези равнища, би трябвало да получи поддръжката на обществото. Освен това са нужни синхронизирани дейности на всички равнища в страната – парламент, институциите, проверяващите органи, прокуратурата, съдът. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР