Всеки, който е гледал и само преди броени дни е

...
Всеки, който е гледал и само преди броени дни е
Коментари Харесай

Детето, което сбъдна историята от “Сам вкъщи 2, като се озова на грешния полет

Всеки, който е гледал и единствено преди броени дни е имал опция да си напомни историята от " Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк ", знае по какъв начин се завързва действието във кино лентата. 10-годишният Кевин и фамилията му пътуват от Чикаго за Маями и защото са на косъм да изтърван полета си, би трябвало да тичат през цялото летище. В паниката обаче момчето изостава, губи роднините си от взор и припознавайки татко си в чужд мъж, се качва на неверния аероплан. Така, вместо в Маями, се озовава в Ню Йорк.

248% повишаване - какъв брой би коствал пазарът на Кевин от " Сам у дома " през днешния ден

20 $ през 1990 година не могат да купят всички тези неща през днешния ден

И до момента в който този случай заформя една от най-обичаните фамилни комедии, към този момент 30 години предавана по малките екрани всяка Коледа, то случването му в действителния живот звучи като същински призрачен сън. Но едно шестгодишно дете фактически претърпява случката от " Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк ", с което мощно шокира роднините си и влиза в полезрението на медиите.

Така от WINK News разбираме, че предходната седмица шестгодишният Каспър е пътувал за първи път със аероплан, само че без компаньон и се е озовал на неверния полет.

Момчето е трябвало да стигне при баба си във Форт Майерс, Флорида, с полет на компания Spirit Airlines. След като излетява от Филаделфия обаче, каца в Орландо - различен град в щата Флорида.
 Снимка 647425

Бабата Мария Рамос споделя, че когато внукът ѝ не е слязъл от самолета във Форт Майерс, е изпаднала в суматоха.

" Казаха ми, чи той не е на този полет, защото го е изпуснал. Отговорих им, че е невероятно да го е изпуснал, защото имам документа му за чекиран багаж. "

Жената споделя също, че е изтичала до самолета и е попитала стюардесата къде е внукът ѝ и дали ѝ е бил предаден във Филаделфия. Стюардесата обаче е отрекла на борда да е имало деца.

От авиолиния Spirit Airlines са признали за грешката, само че са настояли, че момчето е било под контрол от самото начало.

" Детето беше под грижите и наблюдението на член на екипа на Spirit и незабавно щом открихме грешката, предприехме незабавни стъпки, с цел да се свържем със фамилията ", се споделя в изказване на компанията.
 Защо стюардесите седят на ръцете си
Защо стюардесите седят на ръцете си

Всъщност е от огромно значние за всички на борда

В последна сметка бабата е разкрила внука си, само че преди този момент ѝ се е наложило да пропътува цели четири часа с кола. Spirit Airlines са ѝ предложили да възстановят разноските за горивото, само че дамата е отказала. Това, за което тя продължава да упорства обаче, е, да се разбере по какъв начин въобще се е стигнало до грешката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР