Всеки кара кола и на всеки може да се случи.

...
Всеки кара кола и на всеки може да се случи.
Коментари Харесай

Борисов: Разочарован съм от Джамбазки много. Винаги съм го харесвал. Аз не пия капка алкохол

Всеки кара кола и на всеки може да се случи. Трябва да се каже на кой е колата и кой я е карал. Обществеността не бе осведомена в точния момент и правилно. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява от Брюксел злополуката с автомобил на НСО, при която пострада 14-годишен възпитаник, написа " Блиц ". 

" Сравнете известието с това за злополуката с ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. Тогава жълти, подправени медии споделяха, че гавазите на Борисов са отговорни ", напомни министър председателят. 

Борисов сподели още, че е доста отчаян от евродепутата Ангел Джамбазки, който беше засечен от служители на реда да кара в нетрезво положение. 

" Джамбазки ще понесе всичките си последици. Всички, които ме познават знаят, че не пия капка алкохол. Разочарован съм доста. Разочарование е, тъй като постоянно съм го харесвал като политик. Министерство на вътрешните работи не е прикрило никой ", безапелационен бе той.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Пешо от Виница (преди 2 минути) Рейтинг: 37356 | Одобрение: 15776 Как помни "Ларжа " времето,когато бе Гавазин на Румен Пашата. Ех, време...... :errm:  0  0 айки (преди 2 минути) Рейтинг: 10544 | Одобрение: 4829      те и в този момент са отговорни тия гавази.....НСО би трябвало да бъде закрита.... Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР