Всеки камион трябва да бъде разглеждан като потенциално превозно средство

...
Всеки камион трябва да бъде разглеждан като потенциално превозно средство
Коментари Харесай

Иван Христанов: Всеки камион трябва да минава контрол за оръжия, мигранти и кокаин


„ Всеки камион би трябвало да бъде обсъждан като евентуално транспортно средство за терористи, оръжия, мигранти, кокаин и да минава цялостен надзор “.

Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ някогашният зам.-министър на земеделието Иван Христанов от „ Продължаваме промяната “.

„ Решението на Министерския съвет да разгласи част от граничния пункт „ Капитан Андреево “ за обект от националната сигурност е лимитирани, защото включва единствено контрола по храните “, уточни той.

По думите му Испания е прибирала доста камиони от „ Капитан Андреево “, само че други страни са разчитали на контрола на България.



Според него вредата за този 10-годишен контракт се прави оценка на 400 млн. лв..

„ Само за предходната година тази лаборатория е записала 4 хиляди теста повече от потенциала ѝ – те просто са печатали протоколи. Има отпечатване на протоколи, има завишение на пестицидите “, посочи някогашният зам.-министър.



„ Възможностите за работа по „ Капитан Андреево “ бяха лимитирани. Имаше терзание, че ще се стигне до бойкот. Не ни стигна времето, защото „ ИТН “ имаше друго мнение по какъв начин би трябвало да се бори корупцията “, добави Христанов.

Относно 48-ото Народно заседание представителят на " Продължаваме промяната " уточни, че няма да поддържат държавно управление с мандата на ГЕРБ-СДС и няма да влизат в диалози с Росен Плевнелиев и Соломон Паси.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР