Всеки иска оставката на някого, и аз искам оставка -

...
Всеки иска оставката на някого, и аз искам оставка -
Коментари Харесай

Борисов: И аз искам оставка. На Радев

" Всеки желае оставката на някого, и аз желая оставка - оставката на Радев ". Това съобщи министър председателят Борисов пред публицисти в коментар за продължаващите митинги с претенции да подаде оставка. В нормалния си жанр на обиколки из страната с джипа си, той отиде през днешния ден на границата наоколо до Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово, където се развихри огромен пожар. " Дойдох, тъй като от това, което гледах и слушах, останах с усещането, че границата е изгоряла ", сподели пред публицисти министър председателят.

Той инспектира част фронта на пожара дружно с основен комисар Николай Николов и показа, че " момчетата правят огромно мъжество на тия температури ", визирайки продължителните денонощни интервенции за преодоляването на огъня. 

Вчера мощният вятър доста усложни обстановката, тук-там наложи се и евкуация. Няколко фронта на пожара са били овладени, а най-големият деен фронт е наоколо до турската граница.

На въпрос какво има поради със фотографията, която разгласява през вчерашния ден, Борисов разясни, че когато вземаме решения, би трябвало да мислим за децата. Вчера той пусна на страницата си във фейсбук фотография с внуците си и статуса " Домът е там, където те се усмихват. Време е за техните усмивки и моите решения. " Мнозина изтълкуваха това като намек за скорошна оставка от премиера. " Винаги съм се възхищавал на офицерите и генералите, които връщат живи и здрави децата на майките им. Сега на барикадите има едни деца, след 10 години и моите може да отидат да стачкуват. Затова споделям, че същинските решения са там, по тази причина отидах и да ги видя през вчерашния ден. ", уточни Борисов и акцентира, че по тази причина и барикадите няма да бъдзат отстранени със мощ. " Там има деца, които имат майки, само че има и служители на реда, които също имат майки и фамилии. И всички би трябвало да бъдат непокътнати и върнати на майките им живи и здрави ", сподели още той.

За пръв път от началото на политическата рецесия министър председателят съобщи обществено, че желае оставката на президента. " Всеки може да желае оставката на някой. Един на Лозан Панов, различен на Радев, трети на Борисов. И аз желая оставката на Радев. На Христо Иванов не я желая, тъй като ми беше заместител толкоз години, само че, по тази причина Конституцията е споделила – организират се избори, на тях се явяват политически  партии и те въз основата на резултата си вършат или независимо или съдружно държавно управление. Ако не съумеят, се дава път на втората, в случай че и тя не успее – на третата ”, разяснява Борисов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР