Всеки иска да живее в дом, заобиколен от красота. Затова,

...
Всеки иска да живее в дом, заобиколен от красота. Затова,
Коментари Харесай

Гледаш и ревеш! 14 абсурдни интериорни решения

Всеки желае да живее в дом, заобиколен от хубост. Затова, през 2, 5, 7 се постанова да освежим жилището, и да внесем някои промени в интериора


Има моменти, в които би било по-добре притежателите да оставят всичко по този начин, както е било, и да не харчат пари за това, което са постигнали като резултат.

Лошият усет не може да бъде изменен нито с пари, нито със препоръки . Разбира се, всеки има разнообразни желания, само че здравият разсъдък би трябвало да участва във всички случаи.

Подготвихме за вас селекция от несполучливи интериори, които просто би трябвало да запомните, и в никакъв случай да не повтаряте.

1. Хармонията би трябвало да е на всички места към нас. Хубаво е, в случай че можем да си позволим разкош, само че не и да го демонстрираме по този безразсъден метод.

2. Явно замисълът е бил да има нещо ориенталско. Но, нещо е пристигнало допълнително, или пък плочките не са стигнали. При всички случаи от резултата може да ни заболи глава.

3. Доказано е, че колкото по-голямо обилие от цветове има, толкоз по-вредно се отразява това на човешката душeвност. Но, даже и в случаите, в които желаеме многообразие, е добре да сортираме цветовете.

4. Лукс или кич? Вие кажете…

5. Много флора, доста фауна и никакъв усет!

6. Може да се види, че хората са похарчили някакви пари за ремонт, че даже и дизайнер са наели. На такива „ експерти “ не би трябвало да разчитате. На притежателите, както и на тези, които ги посещават, остава само терзанието дали няма нещо да се срути върху главата им.

7. Това е изтезание освен за нежната детска душeвност, само че и за всеки естествен човек.

8. Влизаш, гледаш и… ослепяваш! Когато се избират тапети с едри шарки е добре те да бъдат ситуирани единствено на една от стените, а другите да са боядисани в някоя от гамите, които се виждат на тапетите.

9. Виждаш петната на тавана в стаята, и си мислиш: плесен. Но не, това е дизайнерско решение.

10. Тук сякаш всичко е в звук, само че въпреки всичко нещо не е наред…

11. Много известен жанр на обзавеждане, изключително последните 3-4 години. Но, резултатът, който виждате, е пари и време, хвърлени на вятъра…

12. Това дом ли е или нощен клуб?

13. Красива кухня. Но не и с подобен интериор.

14. Вместо ориенталско успокоение и мъдрост, притежателите на тази стая са обречени на безконечен стрес.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР