Всеки иска да изглежда добре и да бъде харесван. Някои

...
Всеки иска да изглежда добре и да бъде харесван. Някои
Коментари Харесай

4 зодии, които обичат да си похапват и винаги ще имат проблеми с килограмите

Всеки желае да наподобява добре и да бъде харесван. Някои са основани от природата да имат страхотна фигура, други пък въобще не им се отдава и непрекъснато търсят способи по какъв начин да отслабнат. Има обаче четири зодии, които каквото и да вършат – непрекъснато дебелеят. На тях просто им е станала фикс концепцията да отслабнат и когато я реализиран, наблюдават всеки един грам храна, който поемат. Дори да наподобяват отлично, постоянно можете да ги чуете да споделят, че са дебели или пък би трябвало да отслабнат. Просто на тях им е заложено и не можете да ги убедите, че наподобяват добре. Вижте и кои са тези представители:

Овен

Овенът за жалост дебелее от нищото. Те могат да качат и от най-малкия стрес. Причината за това е, че храната се явява като отплата за неуспехите им и постоянно това ги разстройва. Когато са нервни, те ядат като за международното и можете да видите по какъв начин от слаби и стройни, стават  едри. За страдание отслабването е много мъчно и изисква огромни старания.
 Любов с някоя от тези зодии е същински призрачен сън Любов с някоя от тези зодии е същински призрачен сън
Много хора мислят, че сред любовта и зодиите няма нищо общо, само че от време на време това не е по този начин. Някои зодии и техните представители могат да...

Телец

Те просто ненавиждат някои да им споделя, че би трябвало да понижат храненето или пък да наблюдават какво ядат. Чревоугодници са във всяко отношение и несъмнено не им се нрави да им се прави забележка. Рано или късно телецът ще напълнее и тогава ще би трябвало да влезе във форма. Когато го направи, то още веднъж ще се върне към старите си привички.

Везни

Те са същински хедонисти. Това е антично обучение, съгласно което би трябвало да трансформираме всеки делник в празник. В тази задача везните се оправят повече от отлично. Те са същински фенове на положителната и вкусна храна. Представителите на тази зодия даже не знаят какво умерено количество, най-малко що се отнася да яденето. Затова и трупането на непотребни килограми при тях просто е неизбежно, в случай че сами не си наложат ограничавания.

Стрелец

Стрелецът няма никакво възприятие за мярката. Когато имат някакво отчаяние в живота си, те се обръщат към храната. В резултат на това напълняват и по-късно вършат фрапантни диети. Те са от тези хора, които постоянно си мислят, че са дебели и даже в късна възраст мислят за своята фигура.

Тези зодии несъмнено би трябвало да внимават какво хапват и да не изпадат нито в едната, нито в другата прекаленост. Партньорите им просто би трябвало да свикнат, че непрекъснато мислят за тежестта си и нищо друго не ги вълнува толкоз доста, колкото това. Добре е да проявят самообладание, другояче би било същински пъкъл под небето, в случай че се опитат да се борят с това.
 Зодиите, които в никакъв случай няма да имат пари Зодиите, които в никакъв случай няма да имат пари
С възрастта желанието за печелене на пари минава в предпочитание за икономисване.  Това обаче не постоянно е правилно за някои хора и те по този начин...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР