Всеки иска да има пари. Не просто да е богат,

...
Всеки иска да има пари. Не просто да е богат,
Коментари Харесай

Как да увеличите финансовия поток, така че портмонето ви никога да не е празно?

Всеки желае да има пари. Не просто да е богат, а да не се усеща неналичието им. Как може да стане това?

Може да пробвате, като спазвате тези няколко тествани правила за замогване.

ЕВРО НАДЯСНО, ДОЛАР НАЛЯВО

На мнозина е известно, че във фън-шуй аленото е цветът на финансовия триумф. Не е неволя, в случай че портфейлът ви не е червен – благодарение на радостен обред ще съумеете да примамите парите.

На дъното на портфейла сипете малко грис. Друго предписание е да не държите в него разнородна валута. Според актуалните специалисти, учещи силата на парите, всяка валута носи в себе си избран енергиен заряд и информация. Кръстосвайки се, те понижават силите си една на друга и като разследване престават
да работят за вашето обогатяване.

МАГИЧЕСКИ ШОПИНГ

Какво е пътешествието без прелестен шопинг и покупка на дарове за околните? Главното е да не се не помнят някои вълшебен правила.

Когато плащате, сгъвайте банкнотата на две и по този начин я подавайте на продавача (визуално намалявайки купюрата, вие снижавате потока на разходите). Разгъвайте и разглаждайте банкнотите, които ви връщат, преди да ги сложите в портфейла си (това ще усили притока на пари).

Помнете правилото, което са употребявали още нашите баби: постоянно давайте парите единствено с дясната ръка, а вземайте с лявата.

Ако желаете да се сдобиете със стока с понижение, когато отивате в магазина, първо обувайте лявата, а по-късно дясната си обувка.

БАКШИШ ЗА СЕБЕ СИ

В заведения за хранене и кафенета обезателно оставяйте бакшиш. И освен тъй като по този начин е признато – счита се, че бакшишът се дава не на келнера, а на… самия себе си. Парите, оставени за признателност, се връщат към донора в троен размер!

А когато се върнете вкъщи, първото нещо, което би трябвало да извършите, е да измиете пода и да проветрите стаите. Нека в живота ви навлезе вятърът на новото благополучие, който ще ви донесе и богатство…

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР