Всеки иска да има много пари, да бъде богат без

...
Всеки иска да има много пари, да бъде богат без
Коментари Харесай

Кои са най-добрите финансови решения, които можете да вземете за следващата година?

Всеки желае да има доста пари, да бъде богат без изпитание и по опция това да стане от през днешния ден за на следващия ден. В действителността нещата стоят по различен метод. Можете да си гарантирате финансова самостоятелност, само че е добре да помислите по какъв начин да я постигнете. В последния месец на отиващата си година ще споделим с вас някои скъпи финансови решения, които да вземете през 2022 година. 

Следете финансите си
Таньо Марковски: Преди да инвестирате в парцели се подгответе добре
Таньо Марковски е Експерт в региона на недвижимите парцели с 12-годишен опит в сферата. Участвал е в някой от емблематичните имотни сдел...

Преди всичко би трябвало да следите финансите си и да харчите със сметка. Записвайте разноските и следете приходите си. Колко пари имате, имате ли непотребни разноски? От какво може да спестите? Можете ли да изкарате повече пари? Това са въпроси, за които ще имате отговор, откакто започнете да следите какво влиза и какво излиза като парична сума всеки месец от вашия бюджет. В интернет има извънредно доста комфортни приложения за това. А в най-лошия случай отворете една таблица и записвайте вътре. 

Поставете си ясни цели

Какво тъкмо желаете? Да си гарантирате спокоен живот след пенсия? Или може би да имате повече свободно време, като получавате въздържан приход? Или изобщо да не работите, а да живеете единствено от доходи, които идват от вашите направени вложения? Определете своите цели и започнете да работите за тяхното реализиране. В последна сметка би трябвало да знаете къде отивате, с цел да може изобщо да тръгнете. 

Имайте авариен проект
Как да влагаме свободните си пари, с цел да ги спасим от инфлацията?
Как можем да запазим своите спестявания във времена на инфлация? Това е главен въпрос, който доста хора си задават. Някои от тях си ку...

Ако вие сте индивидът, който носи парите в фамилията, си задайте въпроса - " Какво се случва в случай че не мога да работя и да изкарвам пари? ". Добро решение е да имате спешен фонд, който да покрие разноските ви за най-малко три месеца напред. Това е сума за черни дни, която да ползвате, в случай че останете без работа или се постанова да покриете огромен неочакван разход, който е обвързван с вашето здраве. Съветваме ви да инвестирате средства в застраховка. В наши дни се случва всичко и е добре фамилията ви да е обезпечено. Не е зле да помислите за застраховка и на вашето жилище при пожар или други неприятни условия. Така дребните вноски могат да ви спестят огромен разход при неприятно събитие. 

Мислете, преди да инвестирате

Има значително хора, които губят парите си в недомислени вложения. Някой им дава обещание 1000% възвръщаемост и те скачат незабавно. Четете, учете, мислете. Много е значимо да извършите осведомен избор, преди да вземате решение за недомислени вложения. Една неприятна инвестиция може да срине всичките ви спестявания и да е нужно да стартирате от нулата. И както остарялата сентенция гласи - не слагайте всички яйца в една кошница. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР