Всеки има целулит и това е напълно нормално. Но ако

...
Всеки има целулит и това е напълно нормално. Но ако
Коментари Харесай

5 начина да се отървете от целулита в домашни условия

Всеки има целулит и това е изцяло обикновено. Но в случай че портокаловата кожа ви пречи да се чувствате уверени, тогава си коства да се борите с нея.

Красотата и здравето на нашата кожа значително зависи от метода на живот, който водим. Упражненията оказват помощ за премахването на непотребните сантиметри и килограми, само че храненето оказва помощ за стягане и равнене на кожата. И по този начин, събрахме пет съвета за основаване на антицелулитна диета.
Напитките, които предизвикат целулита
Няма жена, която да не се е плашила от целулита. Не са малко дамите, които държат на външния си тип и изпадат в суматоха, когато го видят...
Прочети повече
1. Откажете се от строгите диети

Само уравновесената храна оказва помощ за поддържане на тялото и кожата в добра форма. Нискокалоричните диети, макар че могат да бъдат ефикасни за унищожаване на размери, са нездравословни за тялото като цяло.

2. Добавете чисти протеини към вашата храна.

Това ще спомогне за обогатяване на тялото с потребни „ строителни материали “ и по този метод ще усъвършенства положението на кожата. Най-добре е да ядете риба, млечни артикули, пилешки или пуешки гърди, постно телешко и бобови растения.

3. Пийте вода
Храни, които предотвратяват целулита
Развенчаваме мита, че целулитът визира единствено хората с наднормено тегло. Не! Също по този начин няма да изчезне, когато свалим няколко кг....
Прочети повече
Много е писано за изгодите от водата. Водата би трябвало да участва в диетата на човек, който желае да се отърве от целулита и да бъде здрав. Необходимо е да се пие минимум един и половина литра вода дневно, с цел да се поддържа естествен тъканен метаболизъм.

4. Откажете се от солта, захарта и алкохола

Злоупотребата с тези артикули е една от най-честите аргументи за портокалова кожа и отичане. Солта, захарта и алкохолът задържат течности в тялото, което води до тези последици.

5. Добавете повече фибри към вашата храна

Фибрите запълват и усъвършенстват храносмилането, а също по този начин оказват помощ за унищожаване на токсините от тялото. Всичко това е изключително значимо за поддържане на здрава кожа. Обривите и целулитът могат да бъдат признаци на стомашни проблеми, тъй че би трябвало да внимавате с храната си. Повечето диетични фибри се съдържат в зърнените храни, зеленчуците и плодовете. През лятото е доста по-лесно да се храним вярно, тъй като това е сезонът на здравословните храни. Затова не забравяйте да добавите зеленчуци и плодове към ежедневното си меню. Разбира се, методът на живот е значим в битката с целулита. Опитайте се освен да следите храненето, само че и да спортувате повече.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР