Всеки има тайни. Нормално е да не можете или да

...
Всеки има тайни. Нормално е да не можете или да
Коментари Харесай

6 безспорни знака, че партньорът ви крие нещо от вас

Всеки има секрети. Нормално е да не можете или да не желаете да споделяте с половинката си безусловно всяка детайлност от живота си. Но всичко е в избрани граници. В основата на хармоничната връзка е положителната връзка сред двама души. Следните знаци могат да ви подскажат, че сътрудникът ви крие нещо от вас.

1. Избягва контакт с очите.

Неслучайно хората са споделили, че очите са прозорец към душата. Обърнете внимание, в случай че сътрудникът ви заобикаля да ви гледа в очите, когато разговаряте.

2. Нервен е, когато сте уединено.

Ако държанието на половинката ви внезапно се трансформира, когато оставате уединено, в случай че е нервозен и разтревожен, вероятността да крие нещо от вас, е огромна.

3. Гласът му се трансформира.

По гласа могат да се познаят доста неща – тембърът издава дали човек е обезпокоен, или не. Дори леко, само че извънредно покашляне, може да ви подскаже, че сътрудникът ви има секрети от вас.

4. Избягва ви.

Когато сте надалеч един от различен, заобикаля да ви подвига телефона, не дава отговор на известията ви, сбит е, когато говорите, това е неприятен знак.

5. Не демонстрира интерес към фамилиарност.

Най-сигурният знак, че сътрудникът ви се е отдалечил от вас и че мозъкът му е някъде другаде, а в случай че ненадейно намалее или изчезне сантименталният му интерес към вас.

6. Работи повече от преди.

Ако стартират да се повтарят вечери, в които закъснява, тъй като са изникнали неотложни задължения в работата, ви съветваме да ревизирате дали оправданията дават отговор на истината.

Bright Side

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР